Luksusreiser: En uforglemmelig gave til den reiseglade

Opplevelser er alltid en god ting å gi bort til jul, og her har vi funnet frem kanskje noen av de beste opplevelsene av dem alle.

Dette er inspirasjon til luksuriøse og utrolige opplevelser som kanskje ikke alle har råd til, men det er jo absolutt lov å drømme – og det finnes også så klart alternativer. Trenger du flybilletter til dit du skal kan vi anbefale vårt reisesøk, hvor det søkes igjennom mer enn 800 sider samtidig – så du slipper å gjøre det.

Du finner verdens beste hoteller på Laurel Nights

1. Høyt oppe i Tokyo

Park Hyatt Tokyo, Tokyo

En ting er å bo i luksus, en annen ting er å bo i luksus et sted langt hjemmefra med helt andre skikker. Hvis den du ønsker å gi denne gaven til så «Lost in Translation» og har den på sin topp 10 filmliste, så er nok dette hotellet en perfekt gave. På dagen kan dere løpe rundt i Tokyos folkerike gater, kanskje ta en tur å se på Mount Fuji, og på kvelden slappe av i et utsøkt hotellrom. Park Hyatt Tokyo er et 5-stjerners hotell, med en score på 4,8 av 5 mulige fra sine gjester. Hotellet har treningsrom, basseng, dampbad, boblebad og badstue, i tillegg til barer og kafeer.

Her er de 10 beste hotellene i Tokyo

Se flere bilder av Park Hyatt Tokyo her.

2. Norges dyreste hotell

pink_lighthouse.jpg

Du har kanskje ikke hørt om dette hotellet på øya Litløy i Vesterålen, Nordland? Norges dyreste hotell er nemlig et fyrtårn som ble kjøpt opp av eier Ellen Marie i 2006. I tillegg til fokus på et avslappende opphold i vakre naturomgivelser, har Litløy Fyr sterkt fokus på miljøvennlighet og lokalprodusert mat. Blant annet dyrkes det en økologisk grønnsakshage, sjødyrking av urter og miljøenergiforsyning. Et diesel aggregat har produsert strøm og varme til fyranlegget i mange år, og solcellepanel er nå hovedkilden til strøm fra mars til oktober.

Gjennomsnittlig pris per natt? Småpene 3657 kroner.

Prisene inkluderer overnatting, alle måltid, samt ettermiddagskaffe med noe søtt og omvisning på fyret. Du får også internett. Hvem vil vel ikke oppleve Norges aller dyreste hotell?

Les mer om hotellet her.

3. Lei en Bungalow på Bora Bora

Woman snorkeling in clear tropical waters in front of overwater bungalows. Made of two photos
Dersom julestresset og kulda begynner å sette sine spor så er dette kanskje et av de beste stedene å bli kvitt det. Bora Bora er et velkjent reisested med luksushoteller. Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa har tatt det et steg videre og og satt bungalower ut i vannet, slik at du virkelig kan få oppleve sydhavsdrømmen.

Finn flybilletter til Bora Bora her

Dette er det mest bestilte hotellet i Bora Bora.

4. En tur til Madagaskar

Aerial view of Sainte Marie island, Madagascar

Har du noen gang vært på Madagaskar? Ikke vi heller. Madagaskar har blitt mer kjent etter Disneys kjente filmer, og som reisested er det utsøkt. Øya ligger øst for Mozambique, mot Afrikas sydspiss. Ravintsara Wellness Hotel er et stilig bungalow-kompleks som ligger rett ved siden stranda. Nydelig!

Søk etter hoteller i Madagaskar her.

5. Luksus og eventyr

Llamas watch the morning mist rise over the ancient Inca fortress and sloping stone terraces of Machu Picchu with Huana Picchu in background.

Høyt oppe i Andesfjellene ligger den sagnomsuste byen Machu Piccu. Omtrent 20 minutter unna ligger luksushotellet Surmaq Machu Piccu Hotel. Hvis du kjenner noen som alltid har ønsket å se den «tapte» byen så er dette et perfekt valg. På Sumaq kan dere slappe av i de samme omgivelsene som inkaene vandret rundt i for drøyt 500 år siden. I nærheten av hotellet ligger Kondortempelet og Aguas Calientes varme kilder. Spa har hotellet også.

Søk etter hoteller i Machu Picchu her.

6.  Nyt New Yorks glitrende bysilhuett fra The James

Bilderesultat for the james new york

The James er et 4,5 stjerners hotell i det velkjente SoHo-distriktet i New York. Ikke langt unna ligger One World Trade Center. Prisen sammenlignet med det man får her er absolutt ikke feil. I øverste etasje finner du både utendørs basseng og bar med utsikt over «det store eplet», og du er i gåavstand til Greenwich Village. En bruker på Hotels.com har sagt: «PERFEKT!!! Dere vil se meg igjen der :)».

Finn flybilletter til New York  her

Se New Yorks aller beste hoteller på Laurel Nights.

7. Dyr luksus i Karibien

Turks- og Caicosøyene har kanskje noen av de dyreste hotellene du finner på lista her, men det er ikke uten grunn. Øyene ligger nord for Den Dominikanske Republikk og øst for Cuba, og er kjent for luksus. Tripadvisor kåret øyene til det beste reisemålet for strandliv i 2011, og du kan oppleve utrolige dykkemuligheter her. Seven Stars Resort er et, noe ironisk, 4,5-stjerners hotell som ligger her rett ved stranden. Blått vann og kritthvite strender er det du får for en pris som er godt over normalen.

Her er topp 10 hoteller i Turks- og Caicosøyene.

Seven Stars Resort er ett av de mest bestilte hotellene på øya.

8. Norges beste hotell

The Thief vant kåringen over Norges beste hoteller i 2016, stemt frem av våre lesere. Dette moderne designhotellet i Oslo ytterst på Tjuvholmen har også fått internasjonal oppmerksomhet. Hotellet åpnet første gang 9.januar 2013, og har både et spa og en takterrasse som er på toppen av hva man kan finne i den norske hovedstaden. The Thief har moderne rom, moderne utsikt og moderne service. Et unikum i norsk hotellsammenheng på mange måter.

Les mer om hotellet her.

9. Kongelig opphold i Russland

Nice view of the town at sunset. Orthodox church surrounded by beautiful red brick buildings on the city's waterfront. Volga region of Russia, the city of Yoshkar-Ola

Moskva blir vel kanskje ikke ofte tenkt på som det idelle reisemålet, kanskje mye fordi vi søker mer mot sol enn noe annet. Likevel, er det noe Russland kan så er det luksusRadisson Royal Hotel er et luksushotell som ikke mange kan sammenlikne seg med. I lobbyen skal det visstnok ligge en Rolls Royce butikk, sånn i tilfelle du vil plukke med deg en bil på vei ut. Her er det forgylte stoler, takmalerier, lysekroner, boblebad, og mye mye mer. «Dette stedet er nesten så eksklusivt at det ikke er morsomt.»

Hva koster flybillettene til Moskva? Finn ut  her

10. Bo som en konge i Paris

two glasses of champagne or wine, couple in Paris, romantic celebration of engagement or anniversary

Ikke langt fra Triumfbuen ligger Hotel Napoleon. Dette er et klassisk europeisk hotell, med store lysekroner og ornamenter i taket. På veggene henger det portretter og rommene er fylt med overdådige møbler. Dette kan bli et romantisk opphold i romansens by.

De 10 beste hotellene i Paris.

Du finner verdens beste hoteller på Laurel Nights

Les også:

Dra på en spontan shoppingtur før jul

Den perfekte gaven til jul

Norges beste skihotell