Foto: Hotels.com

Månedens overnatting fra Laurel Nights: Castell Son Claret i Calviá

Natur, stillhet og eleganse.

Dét er noen få ord for å beskrive Castell Son Claret i Calviá, Mallorca. Selve navnet er eksotisk og tilsier hva hotellet opprinnelig var; et slott.

Da slottet ble først nevnt i 1450 besto området av fem eiendommer. Det var ikke før i det 18. århundre, da Don Gabriel Claret brukte huset som sitt hjem, at slottet ble forent for å danne 132 dekar som fortsatt tilhører Castell Son Claret i dag.

100 år senere slottet ble utvidet til å omfatte andre bygninger og stall. Slottet fikk sitt nåværende fasade i begynnelsen av det 19. århundre.

Etter en lang restaurering av de nåværende eierne, Klaus-Michael Kühne og hans kone Christine, åpnet Castell Son Claret som et luksushotell i mai 2013.

Se bilder av rommene og les mer om hotellet her.

De omtrent to hundre år gamle oliventrærne El og Ella er selve vitner til slottets fortid. Øyas typiske trær som mandel, oliven og appelsin, samt bergamott, vetiver, jasmin, koriander og roser, kommer alle sammen for å skape en helt spesiell duft som driver gjennom hele eiendommen og som skaper en helt spesiell atmosfære.

I hagen kan du bare lene deg tilbake, nyte og dagdrømme. Den karakteristiske duften er også tilgjengelig som hotellets ‘Jardi de Claret’-duft. og kan kjøpes på hotellet.

To Michelin-stjerner og eksklusivt spa

Hotellet består av syv fredede bygninger, hvor hver av de 38 forskjellige rommene er forskjellige i størrelse og utseende.

Tjue gjesterom er plassert i hovedbygningen, de andre atten rommene og suitene er å finne i de andre seks bygningene, den tidligere stallen, gruppert rundt en arabisk fontenene.

Castell Cloret er hotellet for deg som vil lade opp batteriene, og dermed har hotellet eget spa som skal gi deg total avslapning og en indre balanse.

Restauranten Zaranda har to Michelin-stjerner tilbereder sjømat rett fra de lokale markedene, mens Olivera tilbyr typiske spanske retter, laget av lokale råvarer.

Når dagen er omme kan du avslutte kvelden på Castell Bar, for deg som vil ta deg en drink i en herlig atmosfære.

Se bilder av rommene og les mer om hotellet her.

Laurel Nights

Å bo på hotell er en opplevelse i seg selv og gjør faktisk ferien flere hakk bedre, dersom du velger det rette hotellet. Laurel Nights gjør jobben mye enklere for deg, og gir deg oversikten over verdens beste hoteller samlet på ett sted.

Det er kanskje altfor mange hoteller å få innblikk i, derfor velger vi ut ett hotell som fortjener litt ekstra oppmerksomhet hver måned.

Månedens overnatting i mars: Santorini Princess Luxury Spa Hotel

http://pbx.images.nettavisen.no/?h=400&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2017/03/iStock-539282875.jpg

Laurel Nights er en oversikt over de aller beste hotellene i verden, som rangerer hotellene med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær.

De hotellene som får ett laurbær er bedre enn sine konkurrenter på samme sted. Det er hoteller du bør velge om du skal til et sted, og vil ha et meget bra hotell.

Hotellene som får to laurbær er hoteller det er vel verdt å ta en omvei for. Kanskje det er et hotell utenfor byen du tenkte å dra til, eller i en annen bydel. Det er hoteller som er svært gode valg og som utmerker seg spesielt. Skal ett hotell få tre laurbær må det være et helt eksepsjonelt hotell. Et hotell som er så bra at du bør dra til hotellet kun for å bo på hotellet.

 

Les også: Derfor elsker vi Mallorca