Mest for pengene i høst

Tok den deilige sommerbrisen slutt altfor fort? Da vil kanskje en varm storbyferie gjøre susen denne høsten.

Annonsørinnhold i samarbeid med anset.com.tr

Antalya har hele 300 soldager i året, og i høstferien ligger temperaturen mellom 22-29 varmegrader. Kun en fire-timers flytur unna, kan Antalya friste med sol, bad, kultur, flotte restauranter, markeder og spennende historie i hvert smug.

Antalya er en travel storby, med en gammel bydel som er usedvanlig hyggelig og billedskjønn. I motsetning til andre populære chartersteder, er Antalya også fullt av liv om høsten. Gjennom hele året arrangerer regionen eventer, festivaler og konserter av ulik smak. Enten du velger å reise alene, med kjæreste, familie eller venner, er du garantert å finne aktiviteter som frister.

 

Er du sent ute og ønsker å reise allerede i høstferien, har reiseselskapene fremdeles ledige flyseter. I høstferien får du en ukes ferie for 4000 kroner per person. For familier, ligger prisene for to voksne og to barn til mellom 17- 20 000, inklusive fly og hotell med alle fasiliteter.

Dersom du ønsker et avbrekk fra den behagelige solstolen, finner du tips til hva du kan tilbringe feriedagene på i vår aktivitetsguide nedenfor.

Søk flybilletter her.

Aktivitetsguide

For den kulturelle

  • Du vil aldri kjede deg på ferie i Antalya. Denne høsten arrangeres blant annet Antalya Film Festival (16-23 oktober), som er den største og viktigste film festivalen i Tyrkia og den eldste på tvers av Europa og Asia.

 

For badenymfene

  • Kaputas Beach. En skjult juvel i det krystallklare vannet i Middelhavet. Her kan du lene deg tilbake og nyte naturen i all sin prakt.

 

For den aktive

En tursti langs vill natur, fulgt i sporene av gamle tradisjoner, vil hente frem eventyreren i deg. Antalya tilbyr turer til fots, på hesteryggen eller med cross-country sykkel.

  • Ri langs små svingete veier i fantastisk natur og bli kjent med den vennlige lokalbefolkningen. Klikk på bildet og book en tur.

 

For velvære

tyrkiskbad

Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik som tyrkerne har gjort det i tusener av år. Behandlingen avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje.

 

For familien

  • Rixos Land of Legends: I juli 2016 åpnet Rixos Land of Legends, et resort som kombinerer luksus og ubegrenset tilgang på aktiviteter og underholdning. I tilknytning til hotellet finnes blant annet spa- og velværesenter, innendørs- og utendørsbassenger, badeland med sandstrender og palmer, en 5D kino, akvarium, og et 80 meter høyt tårn. Golfbaner ligger også i umiddelbar nærhet.