Hotels.com gir deg oversikten over de grønneste hotellene. Foto: Hotels.com

Den nye reisetrenden: De unge velger miljøvennlighet

De unge er mer miljøbevisste i reisefronten, viser en spørreundersøkelse gjort av Hotels.com.

Miljøvennlighet er den nye trenden for millenniumsgenerasjonen. Dagens unge blir mer og mer miljøbevisste, viser en spørreundersøkelse fra et verdens største hotellnettsteder, Hotels.com.

De reisende blir stadig mer bevisst på miljø, og det gjør økovennlige løsninger mer etterspurt enn noen gang. Millenniumsgenerasjonen tenker nytt og omfavner gjerne ny og alternativ innlosjering – heller en hytte i toppen av et tre, enn et vanlig hotellrom, skriver Hotels.com i en pressemelding.

Og nå trenger du ikke lenger å speide etter det perfekte oppholdet. Hotels.com gir deg oversikten over de grønne hotellene. Alt kan enkelt bestilles på Hotels.com:


Tree Hotel, Sverige

Tree Hotel, Harads, The Cabin, Gjesterom

Hvem har sagt at en miljøvennlig ferie må være spartansk? På Tree Hotel i Sverige kan gjestene nyte naturlig luksus i tretoppene. Alle rommene har forskjellige temaer – fra en speilkube til et fuglerede eller en UFO. Alle rommene i trærne er bygd med bærekraft i tankene – med byggeteknikker som har minst mulig innvirkning på miljøet. Hvert rom har en egen kjempestor hengekøye hvor man kan slappe av, se på stjernene og nyte naturens fred og ro.

Sjekk priser og flere bilder her.


Whitepod, Sveits

Whitepod, Monthey

Hva med å våkne opp på en fjelltopp, i en av disse luksuriøse kapslene? Utsikten over de sveitsiske Alpene er som skapt for Instagram. Her kombineres naturvakre omgivelser med fullt fokus på å bevare miljøet. Hver kapsel er spesialbygd for å være mest mulig effektiv. En pelletsovn sørger for at du holder varmen mens du nyter utsikten. Det er bare å krype inn under et pledd og kose seg på dette særegne hotellet.

Sjekk priser og flere bilder her.


Alila Jabal Akhdar, Oman

Alila Jabal Akhdar, Nizwa

På Alila Jabal Akhdar i Oman kan du nyte et førsteklasses økovennlig opphold der nytt møter gammelt Hotellet er designet ved hjelp av LEED-prinsippene (Leader in Energy & Environmental Design) og har en perfekt kombinasjon av lokale materialer og moderne design. Er du på jakt etter eventyr, er det lett å la seg begeistre av de flotte Hajarfjellene rett ovenfor hotellet – cirka 2000 moh.

Sjekk priser og flere bilder her.


Hotel Tierra Patagonia, Chile

Tierra Patagonia Hotel And Spa, Torres Del Paine, Overnattingsstedets eiendom

Redesign er en viktig del av utrykket på vakre Tierra Patagonia i Chile. Naturlige elementer er en del av interiøret, med møbler laget av lokale håndverkere og greiner fra området inkludert i utformingen av selve bygget. Den duse belysningen skaper en avslappende atmosfære og gjør dette til et perfekt hotell for deg som ønsker å bo i ett med naturen.

Sjekk priser og flere bilder her.


Battlesteads Hotel, Storbritannia

Battlesteads Hotel, Hexham, Double Room, Gjesterom

Bor du i byen og drømmer om å ha det gøy på landet, er dette hotellet i hjertet av Wrexham perfekt. For dem som elsker å se på stjernene og speide etter stjerneskudd, kan hotellet friste med eget observatorium. Hotellet er lidenskapelige i sin satsing på lokale råvarer, dyrker frukt og grønnsaker selv og er prisbelønnet med Green Tourism Gold Award for sitt engasjement.

Sjekk priser og flere bilder her.


Conscious Hotel Vondelpark, Amsterdam

Conscious Hotel Vondelpark, Amsterdam, Hotellbar

Conscious Hotels i Amsterdam er velkjente for sin satsing på miljøvennlige løsninger. Her er skrivebordene laget av resirkulerte yoghurtbegre, kjøleskap og kaffekopper – hele hotellet stråler av bærekraft. Akkurat dette hotellet, et steinkast unna velkjente Vondelpark i Amsterdam, har en vegg av levende planter i resepsjonen – perfekt som bakgrunn til Instagrambildene dine. I tillegg kommer all energi hotellet bruker, fra fornybare kilder. Her vinner miljøet over hele linjen!

Sjekk priser og flere bilder her.


Lefay Resort & SPA Lago di Garda, Italia

Lefay Resort & SPA Lago di Garda, Gargnano

Lefay Resort & SPA var det første italienske selskapet som inngikk en avtale om reduksjon av CO2-utslipp med landets myndigheter. Hotellet ligger vakkert plassert i landsbyens fjellandskap og vier seg fullt og helt til komfort og bærekraft. Her finner du interiør som både er inspirert og laget av lokale materialer, i tillegg til lokale råvarer på menyen – ingenting slår en gin tonic med fersk sitron fra sitrontreet utenfor.

Sjekk priser og flere bilder her.


Vil du både spare penger og være miljøvennlig? Husk å bestille via Hotels.com Rewards. Samle ti netter og få en bonusovernatting! ***

* Spørreundersøkelse utført av OnePoll i juli 2017. Målgruppen var 2500 voksne personer fra Sverige, Storbritannia, Spania, Nederland og Frankrike, som hadde vært på ferie.


Les også:

Hotels.com avslører Nordens beste hoteller

Her må du sjekke inn i 2017