Nå kan du gjøre drømmen til virkelighet

Flyprisene til Thailand er billigere enn noen gang!

Flybilletter til det tropiske paradiset Thailand ligger på et historisk lavt nivå. For første gang kan man få en flybillett fra Oslo til Bangkok tur-retur for mindre enn 3.000 kroner. Det viser en prissjekk foretatt av Reisesøkemotoren Travelmarket.no som hver måned utgir Norsk Flyprisindeks.

Her finner du Oslo – Bangkok til 2.899 kroner (direktefly)

Her finner du Bergen – Bangkok til 4.252 kroner

Her finner du Trondheim – Bangkok til 4.252 kroner

Her finner du flybilletter til de beste prisene

Fantastiske opplevelser i Thailand

100748887

Thailand er et av våre mest elskede reisemål, og det er ikke uten grunn. Thailand kan nemlig lokke med et vell av fantastiske opplevelser og strender som er blant de fineste i verden. Her kan du nyte solen på kritthvit sand, bade i havet og dykke ned til en undervannsverden full av flotte, fargestrålende fisk.

Hvis du er interessert i kultur må du besøke noen av de vakre, gylne templene i Thailand. Det mest imponerende tempel- og palassområdet er Grand Palace i hovedstaden Bangkok, men det ligger også flotte templer i resten av landet. Du må heller ikke glemme å besøke de gamle kongebyene Sukhothai og Ayutthaya.

I Nord-Thailand er det duket for de helt store naturopplevelsene. Her er det grønt og frodig med mange skogkledde fjell og spennende jungler, og et enestående dyre- og planteliv.

Les også: 20 grunner til å reise til Thailand

Thailand er billig å feriere i

453447979

Nå tenker du kanskje at selv om flybilletten er billig, vil det koste en formue for hotell, mat og annet – men det trenger det slett ikke å gjøre. Gang på gang har Thailand blitt kåret som et av de rimeligste landene å reise i. For eksempel koster et måltid fra en liten bod på gata som regel ikke mer enn 10 kroner og kvaliteten kan likevel være helt topp. Hoteller kan du finne i alle prisklasser, så det er opp til deg hvor billig eller dyr ferien skal bli.

Søk etter billige hoteller i Thailand her

To favoritthoteller i eksotiske Bangkok

Mandarin Oriental, Bangkok

bangkok-executive-suite

Det eldste hotellet i Bangkok ligger i rolige omgivelser ved Chao Phraya, med en kort gåtur til skytrain om du vil komme deg rundt. De aller fleste rommene har en utrolig utsikt.

Alle rommene har store bad, og hotellet har en sjømatrestaurant med en virkelig fin beliggenhet rett ved elva.

I tillegg er det strålende fransk mat på Le Normandie og thaimat (og dansing!) på Sala Rim Naam. Er ikke det nok kan du også spise italiensk og kinesisk på hotellet. Spaet på hotellet er virkelig godt.

For familier er det en egen barneklubb for barn mellom 3 til 14 som er åpen fra klokken 15.00 til 23.00. Du kan også leie barnevakt på hotellet.

Les mer om hotellet her

Shangri-La Hotel, Bangkok

shangrila

Du vil nesten føle som om du har kommet til Shangri-La ved å besøke dette hotellet, og selv om det kan virke som et dårlig ordspill er det veldig sant. Dette resortet ligger også ved samme elv som Mandarin over.

Hotellets spa har vunnet flere priser, mens hotellets restaurant – Salathip – serverer strålende thailandsk og internasjonal mat.

Totalt er det 6 restauranter (deriblant en på hotellets egen båt hvor middagen inkluderer et cruise) og 3 barer på hotellet, samt en sjokolade-butikk! Hotellet har også barnevaktmulighet.

Det er 802 rom på hotellet hvor alle har god oversikt, noen har også balkong.

DestinAsia kåret hotellet til det beste i Bangkok, og i 2012 ble det kåret til ett av de beste byhotellene i Asia. Spaet på hotellet regnes også som ett av de 10 beste i Asia.

Les mer om hotellet her

Her finner du flybilletter til de beste prisene