Det første Virgin-hotellet har åpnet

Fra før jobber Virgin med plateselskap, flyselskap, og til og med romturisme. Nå fortsetter suksessen med hoteller!

Sir Richard Branson har gjort det igjen. Ridderen fortsetter å operere sitt selskap som en gründer i største stil, og går på nytt inn i et nytt forretningsområde. Denne gangen tar han for seg hoteller.

9119528_8_zÅpnet i Chicago

Det første Virgin-hotellet har nå åpnet i Chicago, byen som virkelig er brennhet som destinasjon i USA. Branson sier det selv på hotellets hjemmeside: We’ve teased you long enough.

Hotellet er et første steg for Bransons Virgin inn i hotellbransjen. Planen videre er åpne hoteller de stedene hvor Virgins flyselskap flyr til, og blant annet er New York, Nashville og New Orleans nevnt.

Ulikt andre hoteller

Den eksentriske briten har jobbet for at hans hoteller skal være annerledes. De skal ikke være slik andre hoteller har vært.

For det første har Branson gått vekk fra konseptet om at seng og stue er på samme rom. Hans «chambers» – som de kaller det – har to rom. Ett rom for å kle på deg, og ett rom for sengen. Eller som de sier selv: Calling them rooms is like calling the Space Shuttle an airplane.

Rommene (vi kaller dem det likevel) har såkalt privacy doors så du kan stenge hele eller deler av rommet, minibaren har priser som er normale, alle rom har gratis og rask wifi – og ikke minst så er de teknisk avanserte – du skal kunne reservere rom, bestille mat, endre på temperaturinnstillingene på rommet, og sjekke ut via en mobil eller nettbrett.

Ingen ekstra avgifter9119528_2_z

Ikke nok med det så er det også slik at Branson har alltid sagt at han hater ekstraavgifter. Slik som på hans fly så er det én pris du betaler, og ikke noe mer.

Så får vi se om Chicago-hotellet hans ender opp med å bli en av hans mange suksesser.

Her kan du se hotellet.