Nå må du bestille leiebilen

Skal du på tur til sommeren bør du ordne leiebilen nå!

Det er mange som utsetter det å leie bil til litt for nærme i aller siste liten. Det betyr som oftest at man må betale mer, men kanskje enda verre: At bilutvalget er så dårlig at man ikke får en bil som passer til de behov man faktisk har. Det er ikke alt for lett å få plassert en hel familie i en bitteliten Fiat Punto.

Søk i flere selskaper her, og finn beste pris

yay-4003853-digitalSlik får du billigst mulig leiebil:

1. Bestill tidlig. Leiebilen blir dyrere og dyrere jo nærmere du kommer leietidspunktet. Det er også begrenset utvalg av de beste bilene.

2. Bestill på nett. Å leie bil etter landing og lokalt vil nesten alltid være dyrere enn å forhåndsbestille på nett.

3. Helgeleie kan oftest være billigst. Selv i våre ferier er det ofte billigere i helgene enn ellers.

Sjekk leiebilpriser her

4. Prøv å unngå å leie bil fra flyplass. Har du annen transport til hotellet vil du slippe å betale avgiften leiebilfirmaene må betale på flyplassen.

5. Sjekk forskjellige leielengder. Noen ganger kan en uke være billigere enn fem dager.

6. Sjekk klassene på bilen. Det kan lønne seg å gå opp en klasse og sjekke diesel(billigere)forbruket på bilene. Har du for liten bil kan det koste mer uansett.

7. Prøv alltid å hente og levere samme sted. Prisen går sterkt oppover hvis du ikke gjør det.

8. Sjekk drivstoffreglene. Utleiefirmaene tar skyhøye priser for å fylle tanken din.

9. Bestill ekstrautstyret på forhånd, og ta evt med egen GPS. Det å leie GPS er dyrt, men det å fly med barneseter kan også være det. Bestill uansett det du trenger på forhånd.

10. Bestill med kredittkort. Da skal du være godt forsikret også (sjekk kredittkortets regler).

yay-10025088-digital

Leie bil med charter?

Mange lar være å forhåndsbestille leiebil hvis man skal på charter, men hvis du har planlagt å bevege deg litt utenfor charterhotellets murer kan det være utrolig mange penger å spare på å leie bil på forhånd. Å leie bil direkte på et hotell kan koste opp mot en tusenlapp per dag, og en transport til/fra hotell kan koste fra rundt 500kr for en familie. Selv om taxi er billig i mange land så kan det være greit å ha en bil tilgjengelig.

Forhåndsbestiller du bil kan du få priser ned mot 90 kroner dagen, og i vår pristest fant vi priser i fellesferien på Mallorca for rundt 1400kr for en hel uke. Skal du ha leiebil på fastlandet er prisen enda lavere.

Sjekk prisen for ditt reisemål her

yay-12161416-digital

Auto Europe:

  • Vi anbefaler den tyske bilutleieeksperten Auto Europe som nå har drevet i over 56 år. Selskapet har en oversiktlig bookingside og gode priser, og viser de ulike selskapene og deres billigste pris på valgte leiebil. De viser tydelig informasjon om «fuel policy» og egenandel på forsikring. Husk at biltyper alltid kun er eksempler
  • Gratis avbestilling frem til 48 timer for avhenting.

Uansett hvor du skal kan du nå gjøre et kupp med Auto Europe

Holiday Autos:

  •  Hos Holiday Autos søker du raskt og enkelt hos svært mange utleiefirmaer slik at du kan sammenligne pris, tilgjengelighet og muligheter. Hos Holiday Autos får du oppgitt billigste pris på leiebilen og et eksempel på bil i denne klassen. Leverandør blir dessverre først oppgitt etter at bestillingen er gjennomført, men prisene er derimot ofte blant de aller billigste.
  • Gratis avbestilling  i 7 dager etter bestilling.

Holiday Cars:

  • Holiday Cars sammenligner alle tilgjengelige leiebil-selskaper og tilbyr flere leiebil alternativer, rimeligere priser og utmerket service. Bilutleieselskapet tilbyr alt-inkluderende bilutleie-priser med den beste prisgarantien i Europa, Asia og Amerika. Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer, ingen kredittkortgebyrer.
  • Gratis avbestilling inntil 48 timer før.

Her finner du Holiday Cars hjemmeside