Norges 10 beste vårsteder

Norge som ferieland skal absolutt ikke undervurderes. Her bør du oppleve våren. 

Tjuvholmen (Oslo)

Oslo er en vakker by om våren. Det er ikke bare blomstene som springer ut, hele byen er plutselig levende igjen etter vinterdvalen. Skal du velge et sted å være så er det Tjuvholmen.

Hvor skal du bo? The Thief

Er det ett sted du skal bo så er det dette. En hotellopplevelse noe virkelig utenom det vanlige. Se nærmere på hotellet her.

Hardangerfjorden og Hardangervidda

Fjord og vidder er noe av det vakreste som kan oppleves om våren.

Hvor skal du bo? Hotel Vøringsfoss

Fra hotellet kan du enkelt få hesteskyss, guidet tur på fjellet med besøk i lavvo og ett av de fineste turområdene ikke bare i Norge, men i verden. Her er det mange rommuligheter, også familierom. Fossatrommo, baren på hotellet, har super utsikt over Hardangerfjorden. Se nærmere på hotellet her.

Langesund

Liker du å være i nærheten av sjøen så er Langesund en liten perle. Porsgrunn og Skien for deg som vil ha byfølelse, og en kystby med virkelig mange soldager.

Hvor skal du bo? Hotel Skjærgården

Dette hotellet ligger vakkert plassert ytterst ute i skjærgården. Her får du både en badepark med svømmebasseng, boblebad, dampbadstue og solarium og kanskje de beste rekene i Norge.  Finfine rom, hvor du også har mulighet for 4-sengsrom for den som vil ha med familien. Se nærmere på hotellet her.

Gjøvik

Mjøsas hvite svane er riktignok Skiblander, men byen Gjøvik er ikke langt unna. Strålende naturmuligheter like ved og en sjarmerende liten innenlandsperle.

Hvor skal du bo? Hotel Strand

Dette hotellet ligger midt i sentrum av Gjøvik, strålende plassert for å oppleve alt hva innlandet har å by på. Et stort spa-anlegg liker ved. Se nærmere på hotellet her.

Kristiansand

Hvis vi ikke hadde med noen byer fra sørlandet på denne lista burde vi jo blitt skutt, og valget falt på den største.

Hvor skal du bo? Scandic Bystranda

Dette hotellet åpner denne våren, og det loves å være ett av de mest moderne hotellene som er bygget. Selve beliggenheten er det i hvert fall ingenting å si på. Hotellet vil være en integrert del av Aquarama med vannpark, treningssenter og spa. Se nærmere på hotellet her.

Son

En liten diamant blant små steder rundt Oslofjorden. Har du ikke vært i Son så dra nå!

Hvor skal du bo? Spa & Resort Son

Et strålende spa-resort som ligger rett i vannkanten med en finfin restaurant og koselig bar. Se nærmere på hotellet her.

Risør

Det finnes småbyer og så finnes det Risør. Den som aldri har vært i Risør bør dra. Nå!

Hvor skal du bo? Det Lille Hotel

Et nyrestaurert leilighetshotell sentral plassert i Risør. Leilighetene har kjøkken, stue, soverom, bad og uteplass. Se nærmere på hotellet her.

Tønsberg

Norges eldste by? Ja, de lærde vil gjerne strides. Det som kan sies er at brygga i Tønsberg må opplevelse.

Hvor skal du bo? Active Hotel

Et hotell på Nøtterøysiden av Tønsberg – ti minutters gange fra sentrum over gangbrua til Tønsberg Brygge. Hotellet har treningssenter og badeland. Fine familerom. Se nærmere på hotellet her.

Tromsø

Når først Tromsø våkner så kan man si at Tromsø våkner. Ikke det at denne byen sover om vinteren, men når lyset kommer er dette virkelig et sted å være.

Hvor skal du bo? Hotel With

Beliggenhet på kaia, utsikt til Ishavskatedralen. Gratis kveldsmat og finfine fasiliteter. Se nærmere på hotellet her.

Ålesund

Arkitektur kan du jo se mange steder, men å sitte i vårsola i Ålesund er en opplevelse du virkelig bør få med deg. MINST en gang i livet.

Hvor skal du bo? Hotel Brosundet

Et supert hotell midt i Ålesund ved sjøen. En svært god sjømatrestaurant og en super bar er noe av det hotellet kan lokke med. Se nærmere på hotellet her.