Scandic Nidelven tar 11.seier i høst som Norges beste hotellfrokost 2017. Foto: Hotels.com

Norges beste hotellfrokost

Scandic Nidelven har gått til topps igjen og byr på landets beste hotellfrokost.

Scandic Nideleven gjenerobrer tittelen som Norges beste hotellfrokost for 12.gang i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast. Stort fokus på lokale råvarer, egenprodusert mat og dedikerte medarbeidere er nøkkelord på hvorfor Scandic vant nok en gang.

– Scandic Nidelven beviser nok en gang at de serverer Norges beste frokost, og Scandic dominerer dessuten konkurransen med to hoteller på pallen og 10 av 19 fylkesvinnere. Kåringen levner ingen tvil om hvilken hotellkjede som gir gjestene den beste starten på dagen, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge i en pressemelding.

Klikk deg inn på hotellet HER!


NM i frokost

Den årlige kåringen Twinings Best Breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge. Ingen andre hoteller i Norge har hatt så sterk frokostposisjon i Norge som Scandic Nidelven. I 2015 vant Scandic Nidelven 10 år på rad, men tapte mot Thon Hotel Lofoten i 2016, før de vant igjen i 2017.

Hotellet har utviklet egne produkter i samarbeid med lokale leverandører, en blåmuggost i samarbeid med Gangstad gårdsysteri og en type frokostøl i samarbeid med Røros bryggeri.

Se hva Scandic Nidelven tilbyr HER!

Scandic Nidelven, Trondheim, Restaurant

Dette er noe av det Scandic Nidelven tilbyr. Foto: Hotels.com


Fokus på lokale råvarer

En av suksessfaktorene for at Scandics hotellfrokost skiller seg ut er fokuset på lokale råvarer. Med blant annet melkebuffé med økologisk melk fra Rørosmeieriene, spekemat fra Oppdal, laks fra Hitra og brød fra Eidum gårdsbakeri, får gjestene mye å velge mellom på Scandic Nidelven.

– Jeg er først og fremst fantastisk stolt og glad på vegne av alle mine medarbeidere over at vi lykkes nok en gang. 365 dager i året står vi grytidlig opp for å gi våre gjester den best tenkelige starten på dagen gjennom kvalitetsprodukter laget fra grunnen av med de beste råvarene, gjerne lokale. Men det viktigste er at vi lager all mat med kjærlighet og at vi yter genuin og personlig service. Mye av maten tilberedes ute i frokostsalen slik at vi skaper en unik kontakt mellom kokker og frokostgjester. I tillegg vil jeg berømme frokostservitørene som utrettelig rydder, serverer og skjenker kaffe og te ved bordene, alltid med et smil, uansett hvor tidlig det er, sier Kjetil Vassdal, hotelldirektør på Scandic Nidelven

Se bilder av Scandic Nidelven her.


Scandic Nidelven, Trondheim

Scandic Nidelven er et moderne hotell som ligger midt i Trondheim. Foto: Hotels.com


Frokosten er inkludert

Scandic Nidelven ligger i hjertet av Trondheim, med fasiliteter som eget treningssenter og restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter. På hotellbaren kan du nyte gode drinker med pianobar på stedet. Her får du ikke bare servert Norges beste hotellfrokost, men den er også inkludert ! I tillegg får du gratis wi.fi.

Frister det å smake på Norges beste hotellfrokost? Bestill ditt opphold her!


Resultater Twinings Best Breakfast 2018

Finale:
1. Scandic Nidelven
2. Thon Hotel Lofoten
3. Scandic Hell, Værnes


Les også:

10 beste hotellene i Oslo

Her bor du i Bergen

Tur til Tromsø? Disse hotellene bør du vurdere

Få hotelloversikt i New York

Kilder: Scandichotels