Scandic Nidelven tar 11.seier i høst som Norges beste hotellfrokost 2017. Foto: Hotels.com

Norges beste hotellfrokost

Scandic Nidelven har gått til topps igjen og byr på landets beste hotellfrokost.

Scandic Nideleven gjenerobrer tittelen som Norges beste hotellfrokost for 11.gang i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast. Stort fokus på lokale råvarer, egenprodusert mat og dedikerte medarbeidere er nøkkelord på hvorfor Scandic vant nok en gang.

 

Klikk deg inn på hotellet HER!

 

– Scandic Nidelven gjenerobrer frokosttronen og Scandic dominerer konkurransen med totalt 12 av 19 fylkesvinnere. Det er fantastiske nyheter, og kåringen levner ingen tvil om hvilken hotellkjede som gir gjestene den beste starten på dagen, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge, i en pressemelding fra Scandic.


NM i frokost

Den årlige kåringen Twinings Best Breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge. Ingen andre hoteller i Norge har hatt så sterk frokostposisjon i Norge som Scandic Nidelven. I 2015 vant Scandic Nidelven 10 år på rad, men tapte mot Thon Hotel Lofoten i 2016.

Etter å ha vunnet «bare» en tredjepass i fjorårets kåring,har hotellet jobbet svært hardt for å gjenerobre frokosttronen. Blant annet har Scandic Nidelven utviklet egne produkter i samarbeid med lokale leverandører, en blåmuggost i samarbeid med Gangstad gårdsysteri og en type frokostøl i samarbeid med Røros bryggeri.

Se hva Scandic Nidelven tilbyr HER!

Scandic Nidelven, Trondheim, Restaurant

Dette er noe av det Scandic Nidelven tilbyr. Foto: Hotels.com


Fokus på lokale råvarer

En av suksessfaktorene for at Scandics hotellfrokost skiller seg ut er fokuset på lokale råvarer. Med blant annet melkebuffé med økologisk melk fra Rørosmeieriene, spekemat fra Oppdal, laks fra Hitra og brød fra Eidum gårdsbakeri, får gjestene mye å velge mellom på Scandic Nidelven.

– Teamet mitt legger sin ære i å levere Norges beste frokost, 365 dager i året. Vi står opp 04.00 hver morgen for å gi våre gjester en best mulig start på dagen. I dette arbeidet betyr lokale leverandører svært mye for oss. Vi prøver å ta inn så mye lokalmat som mulig. Det er viktig for oss at maten vi serverer har en historie, sier Tiller.

I 2017 satset de på en helt ny opplevelse med egenprodusert ost og frokostøl. Blåmuggost utviklet i samarbeid med Gangstad gårdssysteri og en type frokostøl i samarbeid med Røros bryggeri.

– Vi hadde lyst til å lage egne produkter, skreddersydd til frokosten vi serverer våre gjester. Vi tok råvarene i egne hender, bokstavelig talt! Nå serverer vi en vellagret blåmuggost som kokkene våre har ystet selv. Osten produseres to ganger i året og serveres sammen vårt frokostøl, sier Tiller.

Se bilder av Scandic Nidelven her.


Scandic Nidelven, Trondheim

Scandic Nidelven er et moderne hotell som ligger midt i Trondheim. Foto: Hotels.com


Frokosten er inkludert

Scandic Nidelven ligger i hjertet av Trondheim, med fasiliteter som eget treningssenter og restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter. På hotellbaren kan du nyte gode drinker med pianobar på stedet. Her får du ikke bare servert Norges beste hotellfrokost, men den er også inkludert ! I tillegg får du gratis wi.fi.

Frister det å smake på Norges beste hotellfrokost? Bestill ditt opphold her!


Oversikt over finalister

Scandic Nidelven

Scandic Byparken

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Lofoten

Scandic Hell

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Scandic Seilet

Scandic Ishavshotel


Oversikt over fylkesvinnere

Finnmark: Scandic Kirkenes

Troms: Scandic Ishavshotel

Nordland: Thon Hotel Lofoten

Nord-Trøndelag: Scandic Hell

Sør-Trøndelag: Scandic Nidelven

Møre og Romsdal: Scandic Seilet

Sogn og Fjordane: Scandic Sunnfjord

Hordaland: Scandic Byparken

Rogaland: Scandic Maritim

Oppland: Hafjell Hotel

Hedmark: Scandic Elgstua

Buskerud: Scandic Park Drammen

Telemark: Quality Hotel Skjærgården

Vest-Agder: Dyreparken Hotell

Aust-Agder: Thon Hotel Arendal

Vestfold: Scandic Park Sandefjord

Østfold: Støtvig Hotel

Akershus: Thon Oslo Airport

Oslo: Scandic St. Olavs plass


Les også:

10 beste hotellene i Oslo

Her bor du i Bergen

Tur til Tromsø? Disse hotellene bør du vurdere

Få hotelloversikt i New York

Kilder: Mynewsdesk/Scandic