Norges råeste skihoteller

Her er 10 hotellperler du vil elske.

Fra Voss til Trysil eller Beitostølen kan du finne en rekke skiperler med unik beliggenhet og utmerkede fasiliteter. Og der løypa slutter fortsetter opplevelsen.


Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort, Hol, Utsikt mot fjellet

Det er ikke uten grunn at Vestlia Resort ble kåret til Norges ledende resort i 2013. Og det er andre året på rad resortet stikker av med den gjeve prisen.

Lodgehotellet har kanskje den beste beliggenheten på Geilo med ski in/ski out, en eksklusiv spa- og fitness-avdeling på 1000 kvadratmeter, samt hevder å ha «Norges råeste hotell-lekeland» for barn. Flere av suitene er noen designperler, og Vestlia Resort har et kjøkken med fjell-Norges høyeste ambisjonsnivå.

Se nærmere på hotellet her


Highland Lodge, Geilo

Det er ikke mange alpinhoteller som også er designhoteller, men dette er det. Og det befinner seg ikke hvor som helst, men i kremen av den norske fjellheimen, Geilo.

Det er den prisbelønte interiørarkitekten Anemone Wille Våge som står bak denne flotte hotellperlen. Det er rett og slett et moderne eventyr som byr på lun hygge, Geilos beste spa, og utsøkt mat laget av lokale råvarer av aller høyest kvalitet.

Du finner det her


Radisson Blu Resort, Trysil 

Radisson Blu Resort Trysil, Trysil, Utsikt fra luften

Å dra rett fra bakken og inn i bassenget er blitt hett i den norske fjellheimen. Radisson Blue Resort er heller ingen unntak.

Et strålende hotell som ligger praktisk plasser like ved alpinområdet på et av Europas mest varierte skiområder. Et nydelig hotell som kan nå smykker seg med tittelen Beste skihotell i Norge etter internasjonal kåring. Dette store hotellet kan tilby det aller meste man kan ønske av et skihotell.

Se nærmere på hotellet her– sjekk priser og tilgjengelighet.

Les mer om hotellet her.


Norefjell Ski & Spa, Norefjell

Dette resortet har to år på rad blitt kåret til Norges ledende sparesort. Norefjell er stedet med alt du kan drømme om. Med beliggenhet midt i bakken i Bøeseter, utmerket spaanlegg, ski in/ski out, utendørs boblebad, 16 meter høy klatrevegg og mange andre aktivitetstilbud, er det perfekt både for barnefamilier og et romantisk opphold.

Sjekk ut resortet her.


Herangtunet Boutique Hotel, Valdres

Mellom Fagernes og Beitostølen ved foten av Jotunheimen, finner du denne hotellperlen. Bygd i tradisjonell Valdresstil på nittitallet, byr Herangtunet boutique hotel på en uforglemmelig opplevelse. Hotellrommene lar seg vanskelig beskrive, så se på bildene og drøm deg bort. Og vi kan også love deg at du aldri har sett en restaurant som denne før.

Sjekk ut hotellet her.


Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er et av Skandinavias fremste og mest komplette resorthotell og har vært en kilde til rekreasjon og velvære siden 1909. Det var da hotellet åpnet-samtidig som Bergensbanen. Et historisk hotell med sjel og atmosfære og fraktfull beliggenhet i sentrum av fjellandsbyen Geilo. Dr. Holms Hotel har det eneste Shiseido spa i Norden og Norges høyest beliggende bowlingbaner.

Du finner det her


Scandic Hafjell

Scandic Hafjell, Oyer, Standard dobbeltrom, Gjesterom

Tre kilometer fra Hunderfossen Familiepark og 600 meter fra alpinanlegget. Dette flotte hotellet i Øyer har en super plassering, og har finner du også Barnas hotell. I hotellets flotte restaurant er det stor mulighet for at du vil oppleve et måltid utenom det vanlige.

Se nærmere på hotellet her


Gudbrandsgard Hotell, Kvitfjell

Dette er utvilsomt er et av landets beste og mest særpregete hoteller. Med sin atmosfære av røff luksus, beliggenhet midt i Kvitfjell Alpinanlegg, byr Gudbrandsgard Hotell på eventyrlige opplevelser. Her kan du kjøre alpin i landets beste bakker eller ta deg en langrennstur i Peer Gynt løypa. Her finner du også en av Norges mest innholdsrike vinkjellere, og utsøkt tradisjonsrik mat.

Se flere bilder av hotellet her


Fleischers Hotel, Voss

Fleischers Hotel har vært å skue i dalsiden over Vangsvatnet siden 1864, og det drives i dag av femte generasjon Fleischers. Den korte avstanden til Bergen og beliggenheten midt mellom Hardanger- og Sognefjorden setter Fleischers Hotel i en særstilling. Dette tradisjonsrike hotellet tilbyr varierte aktiviteter og opplevelser i naturskjønne omgivelser. Og menyen på Fleischers Hotel e spekket med lokale sesongbetonte spesialiteter.

Du finner hotellet her


Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil

Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil, Svømmebasseng

Dette store hotellet kan tilby det aller meste man kan ønske av et skihotell. En super beliggenhet som tilbyr overveldende utsikt til de omkringliggende fjellene, et virkelig fint spa ( med eget program for barn) i tillegg til to restauranter og barer.

Målet for hotellet har vært å gjøre hotellet så bra at alt du trenger for et vellykket opphold skal være på hotellet, så her er det også lekerom og skiutleie og gode parkeringsmuligheter.

Les mer om hotellet her.