Foto: Norwegian

Norwegian kåret til Europas beste flyselskap

Norwegian kan smykke seg med to priser etter nattens utdeling i Oslo.

Under den Grand Travel Awards i Oslo torsdag kveld, ble Norwegian kåret til årets beste europeiske flyselskap og tok samtidig gjem Publikumsprisen.

 

– Det betyr mye for oss å bli tildelt Publikumsprisen. Passasjerene våre betyr alt for oss og vi er veldig takknemlige for denne anerkjennelsen. Samtidig er vi stolte over at reisebyråene har kåret Norwegian til det beste flyselskapet i Europa. Dette hadde ikke vært mulig uten Norwegians dyktige medarbeidere som alltid gjør sitt ytterste for å gi våre passasjerer en god reiseopplevelse. Disse anerkjennelsene viser at våre passasjerer setter pris på god service, spennende destinasjoner, billige billetter og nye, komfortable fly, sier Norwegians salgsdirektør, Lars Sande.

 

Norwegian har supersalg på flybilletter! Finn de billigste flybillettene her.

 

Reisebyråene stemte frem Norwegian som Europas beste flyselskap, mens kundene har stemt på vinneren av Publikumsprisen. Norwegian mottok flere internasjonale kundepriser i 2016, blant annet Skytrax-prisene for beste lavprisselskap i Europa og beste lavprisselskap på langruter.

 

Her er noen av storbyene flest nordmenn reiser til med Norwegian:

1.London

Den britiske hovedstaden er med sine 7 millioner innbyggere den største i Europa. London har det meste både turister og fastboende kan ønske seg. Over syv tusen puber, utallige shoppingmuligheter og ikke minst mange severdigheter og historiske særpreg gjør London til et populært reisemål for nordmenn som ønsker en spennende og opplevelsesrik storbyferie. Her kan du lese den virkelig store London-guiden. 

Her bor du best: 45 Park Lane, Mayfair

45 Park Lane - Dorchester Collection, London, Utvalgt bilde

5-stjerners hotellet er omtalt som «the best place to stay in London» av flere anmeldere. Du får en førsteklasses service i et hotell med imponerende moderne design, interiør og lokaler. Ta noen drinker ved hotellbaren eller spis en romantisk middag med din kjære på hotellets restaurant.

 

Les også: London-hotellene som skriker luksus

 

2.Barcelona

Europas mest populære by vi gjerne returnerer til, igjen og igjen. Barcelona fascinerer og overrasker, og er ulikt alt annet man har sett. Her finner du særegne kunstneres verker spredd utover i det offentlige rom, mote med et eget, forlokkende preg, glade mennesker som liker å feste hele natten, og veldig, veldig god mat.

Barcelona er en av de få storbyene i Europa der du kan få by og strand på samme tur, og hvis vi sjekker yr.no så er det sjelden annet enn sol i katalonernes hjemby.

Fly og hotellpakke til Europas mest populære by får du her

Her bor du best: Hotel Villa Emilia

Dette hotellet ligger midt i Barcelona sentrum, i nærheten av Golferichs samfunnssenter og Catalonia nasjonale kunstmuseum. På kvelden kan du nyte en deilig middag på hotellets restaurant etterfulgt av en cocktail i salongen.

Alle rommene har allergitestet sengetøy og gratis aviser, så om været ikke skulle leve opp til forventningene kan du nyte late dager i sengen.  I tillegg så tilbyr hotellet massasje på rommet om dette skulle være ønskelig.

Les mer om hotellet her.

 

3.Paris

Finn frem din romantiske side og sett kursen mot hjertet av Frankrike. Det er få byer som er forbundet med romantikk på samme nivå som Paris. Denne byen byr på sitt sanselige som ingen andre steder, med god vin og mat langs en av byens fantastiske fortausrestauranter blomstrer romantikken mer enn noen gang før.

Om du er litt mer rastløs kan man ta en kveldstur hånd i hånd med sin elskede over en av Seinens mange broer, helst den eldste av dem alle, Pont Neuf. For å toppe det hele kan dere avslutte kvelden med en deilig piknik med Eiffeltårnets velkjente kulisse blinkende i bakgrunnen.

Her bor du best: Hotel Raphael

28507_222_z

Hotel Raphael ligger i hjertet av Paris som tilbyr sine gjester fantastiske rom og en utrolig utsikt over Champs-Elysees og Triumfbuen . Det blir ikke mer romantisk og perfekt enn dette.

Nyt en bedre middag på hotellets restaurant hvor en prisbelønt gourmetkokk leker seg med fransk kokkekunst på kjøkkenet.

Se flere bilder av dette luksuriøse hotellet her

 

4.New York

New York, The Big Apple, The City that never sleeps. Kjært barn har mange navn og NYC holder en spesiell plass i nordmenns hjerter. Til tross for en lengre reise, er dette en soleklar favoritt og flyene fylles opp med spente passasjerer som er klare til å oppdage alt New York har å by på.

Enten du har besøkt storbyen eller om du har tenkt deg dit for første gang, kan du risikere å bli overveldet av alt du kan og vil gjøre. Inntrykk, severdigheter og attraksjoner er like høye som skyskrapere som dominerer byens silhuett. Det er derfor viktig å gjøre research og planlegge oppholdet slik at dine forventinger blir oppnådd.

Det er tusenvis av attraksjoner du kan se i denne fantastiske byen, men det er umulig å få sett alt på en tur. Derfor bør du lager en liten oversikt over ting du ønsker å se.

Les: 69 grunner til at New York er verdens beste by

Her bor du best: The James

The James New York, New York

Rett og slett et fantastisk hotell. En vidunderlig takbar og veldig god service. Veldig fin beliggenhet på ytterkanten av Soho, og da i gåavstand til Greenwich Village/West Village. Den sentrale plasseringen på Manhatten gjør faktisk det slik at hotellet er i mulig gangavstand til det meste hvis man er i middels god form, men som vi sier: Det finnes jo alltid en taxi.

Se nærmere på hotellet her

 

5.København

Noe av det mest romantiske man kan gjøre når man skal feire kjærligheten, er å ta med sin kjære på en impulsiv, romantisk tur.

Heldigvis trenger du ikke å se langt for å finne Nordens råeste og mest pulserende by.

København er nordmenns tredje mest besøke by, rett bak London og New York, og byen ligger bare en rask times flytur unna. Danskene har en helt unik sans for mat og drikke, design og hygge. Hva er vel bedre enn å nyte noen dager i en by full av kvalitetskos?

Her bor du best: Nimb Hotel

 

Les også:

Så billig kan du unnslippe kulden

Hit bør du reise på helgetur nå

 

Kilder: Norwegian