Foto: Bo Mathiesen

Norwegian kåret til Europas beste flyselskap

Norwegian kan smykke seg med to priser etter nattens prisutdeling i Oregon i USA.

Under den prestisjetunge Passenger Choice Awards ble Norwegian kåret til beste flyselskap i Europa for andre året på rad og tok samtidig hjem prisen for beste ombordmagasin.

Det er kundene selv som har stemt fram selskapet.

Forresten: Norwegian har supersalg på flybilletter! Finn de billigste flybillettene her.

Jeg vil takke alle som velger å fly Norwegian og ikke minst våre dedikerte medarbeidere over hele verden som gjør sitt ytterste hver eneste dag hele året for å gi våre kunder en god reiseopplevelse. Vi er veldig takknemlige og stolte over at det nettopp igjen er kundene som i en ny kåring har utnevnt oss til Europas beste flyselskap for andre året på rad, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Selskapet var nominert i totalt seks kategorier:

  • Best Overall Passenger Experience
  • Best in Region: Europe
  • Best Inflight Publication (n Magazine)
  • Best Inflight Connectivity & Communications
  • Best Inflight Video
  • Best Cabin Ambience

Her er noen av storbyene flest nordmenn reiser til med Norwegian:

1.London

Den britiske hovedstaden er med sine 7 millioner innbyggere den største i Europa. London har det meste både turister og fastboende kan ønske seg. Over syv tusen puber, utallige shoppingmuligheter og ikke minst mange severdigheter og historiske særpreg gjør London til et populært reisemål for nordmenn som ønsker en spennende og opplevelsesrik storbyferie. Her kan du lese den virkelig store London-guiden. 

Her bor du best:

45 Park Lane, Mayfair

5-stjerners hotellet er omtalt som «the best place to stay in London» av flere anmeldere. Du får en førsteklasses service i et hotell med imponerende moderne design, interiør og lokaler. Ta noen drinker ved hotellbaren eller spis en romantisk middag med din kjære på hotellets restaurant. Finn flere luksushoteller her.

 

The Wellesley, Knightsbridge

Du kommer til å elske hvert minutt på dette hotellet. Fantastisk service helt fra starten, og et luksuriøst hotell du kommer til å forelske deg i. Her får du fred og ro, i komfortable rom med interiør som får deg til å revurdere interiøret i ditt eget hjem. Finn flere luksushoteller her

 

Les også: London-hotellene som skriker luksus

 

2.Barcelona

Europas mest populære by vi gjerne returnerer til, igjen og igjen. Barcelona fascinerer og overrasker, og er ulikt alt annet man har sett. Her finner du særegne kunstneres verker spredd utover i det offentlige rom, mote med et eget, forlokkende preg, glade mennesker som liker å feste hele natten, og veldig, veldig god mat.

Barcelona er en av de få storbyene i Europa der du kan få by og strand på samme tur, og hvis vi sjekker yr.no så er det sjelden annet enn sol i katalonernes hjemby.

Fly og hotellpakke til Europas mest populære by får du her

 

Budsjett – under tusen lappen:

1. Hotel Villa Emilia

Dette hotellet ligger midt i Barcelona sentrum, i nærheten av Golferichs samfunnssenter og Catalonia nasjonale kunstmuseum. På kvelden kan du nyte en deilig middag på hotellets restaurant etterfulgt av en cocktail i salongen.

Alle rommene har allergitestet sengetøy og gratis aviser, så om været ikke skulle leve opp til forventningene kan du nyte late dager i sengen.  I tillegg så tilbyr hotellet massasje på rommet om dette skulle være ønskelig.Les mer om hotellet her.

 

Luksus – over tusenlappen:

1. ALMA Barcelona

ALMA ligger i hjertet av Barcelona med gåavstand til Barcelona Egyptian Museum og Casa Mila. På dette 5 stjerners hotellet kan du ta deg en treningsøkt etterfulgt av deilig badstue. Hele bygget er gjennomført i en luksuriøs stil med en flott restaurant. Bryllup og andre arrangementer tilbys ved forespørsel.

Mot en avgift kan du få egen transport til og fra flyplassen, og det tilbys buss til cruiseskipterminalen. De 72 gjesterommene er alle topp utstyrt med både internett LCD TV, gratis aviser og telefon. Badet inneholder gratis designtoalettartikler. Les mer om dette hotellet her.

3.Paris

Finn frem din romantiske side og sett kursen mot hjertet av Frankrike. Det er få byer som er forbundet med romantikk på samme nivå som Paris. Denne byen byr på sitt sanselige som ingen andre steder, med god vin og mat langs en av byens fantastiske fortausrestauranter blomstrer romantikken mer enn noen gang før.

Om du er litt mer rastløs kan man ta en kveldstur hånd i hånd med sin elskede over en av Seinens mange broer, helst den eldste av dem alle, Pont Neuf. For å toppe det hele kan dere avslutte kvelden med en deilig piknik med Eiffeltårnets velkjente kulisse blinkende i bakgrunnen.

Her bor du best:

28507_222_z

Hotel Raphael

Hotel Raphael ligger i hjertet av Paris som tilbyr sine gjester fantastiske rom og en utrolig utsikt over Champs-Elysees og Triumfbuen . Det blir ikke mer romantisk og perfekt enn dette.

Nyt en bedre middag på hotellets restaurant hvor en prisbelønt gourmetkokk leker seg med fransk kokkekunst på kjøkkenet.

Se flere bilder av dette luksuriøse hotellet her

 

4.New York

New York, The Big Apple, The City that never sleeps. Kjært barn har mange navn og NYC holder en spesiell plass i nordmenns hjerter. Til tross for en lengre reise, er dette en soleklar favoritt og flyene fylles opp med spente passasjerer som er klare til å oppdage alt New York har å by på.

Enten du har besøkt storbyen eller om du har tenkt deg dit for første gang, kan du risikere å bli overveldet av alt du kan og vil gjøre. Inntrykk, severdigheter og attraksjoner er like høye som skyskrapere som dominerer byens silhuett. Det er derfor viktig å gjøre research og planlegge oppholdet slik at dine forventinger blir oppnådd.

Her kan du se ledige hoteller i New York

Det er tusenvis av attraksjoner du kan se i denne fantastiske byen, men det er umulig å få sett alt på en tur. Derfor bør du lager en liten oversikt over ting du ønsker å se.

Les: 69 grunner til at New York er verdens beste by

Her bor du best:

The James

Rett og slett et fantastisk hotell. En vidunderlig takbar og veldig god service. Veldig fin beliggenhet på ytterkanten av Soho, og da i gåavstand til Greenwich Village/West Village. Den sentrale plasseringen på Manhatten gjør faktisk det slik at hotellet er i mulig gangavstand til det meste hvis man er i middels god form, men som vi sier: Det finnes jo alltid en taxi.

Se nærmere på hotellet her

Yotel NYC

Dette hotellet er designet med basis i flyindustrien, og før du tenker at det betyr dårlig plass til beina og forferdelig mat så kan vi fortelle deg at det ble laget av YO-gründeren (YO Sushi!) etter at han ble oppgradert til første klasse på fly. Du sjekker inn på en datamaskin, leverer kofferten til en robot (ja, seriøst) hvis du vil lagre den en stund (ved sjekk-ut eller overshopping for eksempel). Rommet på sin side er designet for å gi deg mest mulig plass med seng som kan skyves inn, stabling av kofferter i høyden og er likevel ikke små.  Se flere bilder her.

5.København

Noe av det mest romantiske man kan gjøre når man skal feire kjærligheten, er å ta med sin kjære på en impulsiv, romantisk tur.

Heldigvis trenger du ikke å se langt for å finne Nordens råeste og mest pulserende by.

København er nordmenns tredje mest besøke by, rett bak London og New York, og byen ligger bare en rask times flytur unna. Danskene har en helt unik sans for mat og drikke, design og hygge. Hva er vel bedre enn å nyte noen dager i en by full av kvalitetskos?

 

Sjekk ut dette hotellet:

Nimb Hotel – supert i Tivoli – klikk her for priser og mer info.

 

Om Norwegian

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året.

Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på fire år. Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Søk flybilletter her.

 

Les også: Europas nye shoppingmekka

 

Kilde: Norwegian

 

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: