Nytt konsept gir deg luksus til kraftig reduserte priser

Nå er det mulig å sette gullkant på feriereisen uten å grave hull i reisekassen.

Lowcostholidays– tjenesten som har blitt en gigantisk suksess i hele Europa- har nå lansert Secret Hotels. Dette er et rabattkonsept hvor reisende tilbys rom på 4- og 5 stjerners hotell til kraftig reduserte priser. Med Secret Hotels blir det nå rimelig å unne seg litt ekstra luksus i ferien.

«Secret Hotels» konseptet

– De fleste reiser på et begrenset budsjett og velger derfor bort luksuriøse bosteder i ferien. Med vårt nye rabattkonsept kan man nå få en uke på 4- og 5 stjerners hotell på stranden til 2- eller 3 stjerners pris, forteller Stefan Kärrström, Managing Director for Lowcostholidays i Norden.

Secret Hotels- konseptet går ut på at luksuriøse hoteller lister sine usolgte rom. Reisende får ikke vite hvilket hotell som bookes før betalingen er mottatt og bookingsbekreftelsen er sendt, ettersom de luksuriøse hotellene vil holde det hemmelig at rommene tilbys til så lave priser.

Sjekk her selv- lag din drømmereise

Må ikke forveksles med «uspesifiserte hotell»

– Reisende får tilgang til all informasjon om hotellet så fort booking og betaling er klart. I forkant kan man lese en beskrivelse av hotellet, som inneholder destinasjon og adekvat klassifisering, sier Kärrström.

Rabattkonseptet innebærer individuelt forhandlede rabatter på en rekke ulike hoteller, blant annet et flertall av luksuriøse hoteller på populære destinasjoner som eksempelvis Mallorca, Lanzarote, Malta og Algarve. Hoteller er merket med symbolet «Secret Hotels» på hjemmesiden.

Lowcostholidays

Gjennom tjenesten lowcostholidays kan du enkelt, kjapt og billig sette opp din egne perfekte ferie. Du velger selv flyavgang, hotell, transport til hotellet og eventuell leiebil. Satt sammen slik det passer deg. Enten du vil ha luksus, familieferie eller billigst mulig tur til varme og strand, storby eller opplevelse.

Gjennom lowcostholidays finner du din perfekte ferie til de laveste mulige priser ved å kombinere rimelige flybilletter, gode avtaler med hoteller, og gode priser på transport til og fra flyplassen.

For deg som kunde betyr det en mye større valgfrihet på avreisetidspunkt, hotell og flytider. Du kan reise til storbyer, eksotiske reisemål eller til de vanlige charterferiemålene. Over 350 flyselskap og 300.000 hoteller er med.