Foto: LaMangaBooking.com

Opplev drømmeferien på Spanias solkyst i sommer

320 soldager i året, ett av Europas billigste feriemål, og opplevelser for enhver smak. La Manga er et perfekt reisemål i sommer. Og bestiller du ferien din nå, får du både større utvalg og billigere ferie.

Annonsørinnhold i samarbeid med LaMangaBooking.com

Er du allerede i gang med å planlegge en opplevelsesrik sommerferie, uten at du vil sprenge budsjettet? Da bør du vurdere La Manga – kjent som ferieparadiset mellom to hav. Med 320 soldager i året er den spanske halvøya i tillegg en perfekt destinasjon for deg som vil unnslippe kulden og mørketiden her til lands. Hiv deg rundt og bestill en billigtur nå som prisene er lave, og utvalget stort! Enten du skal på ferie med familien, din bedre halvdel eller vennegjengen. La Manga har noe for alle aldre og kjønn.

Nyttårssalget hos LaMangaBooking.com har startet, med ekstra lave priser på leie av feriebolig for perioden januar til og med mai 2017. Klikk her.

 

Garantert flott vær og behagelige badetemperaturer

La Manga er et tynt stykke land, som ligger på den varme kysten Costa Cálida – ofte omtalt som «et paradis mellom to hav».

Halvøya blir ofte sammenlignet med Floridas Key West. Solnedgangene er like magiske, strekningen er 20 kilometer ut i havet og har en spesiell beliggenhet mellom Middelhavet og saltvannslagunen Mar Menor. På begge sider av halvøya finner du flotte sandstrender, blått hav, og et behagelig Middelhavs-klima året rundt. Det er naturligvis det flotte været som er en av de viktigste grunnene til å velge La Manga i sommer. Du får 320 soldager i året, og ett av de mest solsikre stedene i hele Europa. I juni – august er det stabilt og svært bra sommervær, med temperaturer i gjennomsnitt fra 28 – 33 grader, og badetemperaturer på 25 – 29 grader.

Mar Menor har kanskje Europas beste naturlige badetemperaturer, og kan nå hele 30 grader i de varmeste ukene på sommeren. Om du savner varme og stabilt vær, kan du være sikker på at du får det på La Manga.

Reserver sommerferien hos LaMangaBooking.com!

Mar Menor – den varme lagunen

For deg som elsker vannsport, bading og samtidig vil oppleve et naturlig spa, er saltvannslagunen Mar Menor det perfekte utgangspunktet. Mar Menor er faktisk Europas største saltvannslagune og blir ofte omtalt som «det største svømmebassenget i verden». Dette er perfekt for barnefamilier grunnet de flotte, langgrunne strendene. Så perfekt er det at mange barn har tatt sine første svømmetak på La Manga.

Vannet og den spesielle leiren, virker positivt på en rekke hudplager, i tillegg til en generell helseeffekt. Leiren kan være vanskelig å finne, men f.eks. på Mar Menor-stranden ved urbanisasjonen Los Miradores og Seychellene, er det mulig å finne denne leiren. Smør leiren på hele kroppen, og la den tørke i solen, før du vasker den av deg i havet igjen.

I tillegg til de mange flotte strendene langs Mar Menor, er lagunen perfekt for alle som ønsker en aktiv ferie. Visste du at Mar Menor ble kåret til en av de beste vannsportdestinasjonene i Spania i 2015?

Bestill sommerferien hos LaMangaBooking.com!

Spanias beste vannsportdestinasjon

La Manga byr på det meste av vannsport, med alt fra kajakk, stående padling, surfing, kiting, vannscooter, snorking, dykking, havfiske og RIB-turer.

Vi vil spesielt anbefale den nye populære familieaktiviteten «stående padling» eller SUP. De siste årene er SUP-padling blitt svært populært; en aktivitet som passer perfekt for hele familien. Er du nybegynner, starter du i langgrunne Mar Menor, og når du har funnet balansen og behersker padlingen, kan du ta turen over til Middelhavs-siden om du ønsker å prøve å surfe på bølgene.

Book din ferieleilighet hos LaMangaBooking.com

Ett av Europas rimeligste land

Spania er ett av Europas rimeligste land å feriere i. Restauranter, uteliv, markeder og dagligvarebutikker er mye rimeligere enn i Norge. Du kan for eksempel få tapas med drikke for kun 2,50 Euro, altså under 25 kroner. På La Manga kan du daglig oppleve lokale markeder med fantastisk utvalg av lokale råvarer, og til priser du bare kan drømme om. I tillegg bor du veldig billig i Spania – særlig hvis du leier din egen private bolig. Den kanskje største fordelen med private boliger er at det ofte er rimeligere enn tilsvarende pakkeløsninger med hotell. Både prissammenligninger gjort av Dagbladet og Dine Penger viser at du kan spare så mye som 40 % på å sette sammen din egen ferie med fly og opphold, sammenlignet med tilsvarende kvalitet for en charterferie.

LaMangaBooking.com er en av de største utleieformidlerne på den spanske Middelhavskysten, og tilbyr alt fra flotte leiligheter med ett soverom, til privat villa med opptil fire soverom og fasiliteter som privat hage og svømmebasseng. Bestill din feriebolig hos LaMangaBooking her.

 

Bo som de lokale

Alle ferieboligene på den vakre La Manga-halvøya er utstyrt med like høy standard som en vanlig norsk leilighet. Du får altså vanlig stue med sofa, TV, spisebord, i tillegg til fullt utstyrt kjøkken og privat terrasse.

Med fullt utstyrt kjøkken får du også endelig muligheten til å prøve lokal mat. Hvem har ikke besøkt et lokalt supermarked på ferie i utlandet, og fått lyst til å prøve noe av det store utvalget av mat, men ruslet skuffet ut av butikken fordi vanlige hotellrom ikke har privat kjøkken? Spania har nemlig noen av verdens beste råvarer. Om du har prøvd frukt og grønnsaker fra de lokale markedene i Spania, vet du hva vi snakker om. Tomatene, paprikaen og spansk Serrano-skinke er unike råvarer som er kjent for sin kvalitet. Alle ferieboligene hos LaMangaBooking.com har fullt utstyrt kjøkken – så da kan du endelig prøve de lokale råvarene!

Bestill din ferieleilighet på La Manga her.

Få en uke fra kun 277 Euro*

Nyttårssalget hos LaMangaBooking.com er i gang, med ekstra lave priser på leie av feriebolig for perioden januar til og med mai 2017! Hva med å overraske din kjære med en romantisk ferie i vår? Eller en familietur til La Manga hvor barna kan prøve alt av vannaktiviteter som kajakk, windsurfing, stående padling med mer. Leilighet med ett soverom, og sovesofa i stue, med plass for fire personer, fra kun 277 Euro* for en uke.

*Prisene gjelder leie av feriebolig i en uke, Alt er inkludert, med unntak av sluttvask som kommer i tillegg.

Bestill ferien din til La Manga her.

Velg seriøse utleieformidlere

Det er mange aktører i det spanske feriemarkedet, og vi anbefaler på det sterkeste å velge en seriøs aktør som følger lover og regler for utleie.

Ved å velge en seriøs aktør er du sikker på å få den ferieboligen du har bestilt, at alt er i orden i ferieboligen og du kan få hjelp om noe uforutsett skulle oppstå. Spanske myndigheter har skjerpet tiltakene mot svart utleie, og både leietaker og utleier risikerer store bøter på opptil 6.000 Euro hver om man leier svart. Velg LaMangaBooking.com som har formildet utleie på La Manga i mer enn 11 år, for ett problemfritt leieforhold i henhold til spanske lov for utleieformidling.

Reisen til La Manga

Alicante(ALC) – Direktefly hele året fra de fleste større norske flyplasser, med Norwegian, SAS eller Ryanair. Ca. en time fra flyplassen til La Manga.

Alicante/Murcia(MJV) – Direkte fly med Norwegian i sommersesongen fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Ca. 20 minutter fra flyplassen til La Manga.

Fra flyplassen til La Manga, reiser du enklest med leiebil, taxi eller forhåndsbestilt transport.

Besøk hjemmesiden til LaMangaBooking.com her.