Foto: British Airways

Orlando Blooms 10 beste reisetips

Trenger du reisetips fra en reisevant Hollywood-kjekkas? Orlando Bloom deler sine beste reisetips med oss!

Som verdenskjent skuespiller, jetsetter og internasjonal ambassadør for British Airways, kan Orlando Bloom (39) en god del om reiselivet. Hollywood-kjekkasen deler alt fra sitt beste ferieminne til sine beste tips for de som reiser med barn. Her er Blooms 10 beste reisetips:

Søk hundrevis av flybilletter her.

Orlando Bloom at the British Airways launch event in Abu Dhabi to celebr...

Foto: British Airways

1.Hvilken by har du alltid elsket å reise tilbake til? Og hvorfor drar du tilbake?
London er og vil alltid være hjemmet mitt. Å lande på Heathrow gir meg alltid følelsen av å komme tilbake til familie og venner. London er en svært spennende by – flerkulturell og mangfoldig. Det er ikke noe sted som hjemme.

Finn de beste hotellene i London her.

2.Hvilken destinasjon har overrasket deg mest? Og hva var det som overrasket deg?
Japan er et av de mest fantastiske stedene jeg har vært. Det vil nok ta et helt liv å forstå kulturen. Fra gullfiskfanging på et japansk TV-show til neonlysene i Tokyo og de fredfulle botaniske hagene i Kyoto – Japan er et land med store kontraster.

Les også: Det finnes kun ett Tokyo

3.Hvor i verden spiste du ditt mest minneverdige måltid?
Det er umulig å nevne en bestemt restaurant, men biffene i Sør-Afrika er uslåelige. Å spise det er en sosial begivenhet, spesielt om sommeren når familie og venner kommer sammen rundt grillen.

Les også: Derfor er Sør-Afrika et supert feriested

4.Hva er favoritthotellet ditt? Og hva gjør det så spesielt?
Jeg kan ikke røpe favoritthotellet mitt, fordi det er mitt favoritthotell og det er en godt bevart hemmelighet! Men jeg kan røpe at det har vært del av livet mitt i 20 år, og det ligger i Marokko – et land jeg har spilt inn en del filmer i og som jeg alltid har elsket.

Les også: Marrakech – den røde by

5.Hva har vært din mest minneverdige ferie?
Jeg tilbrakte min første ferie med Flynn i Big Sur i California. Vi utforsket området der vi bor, så de gigantiske redwoodtrærne og gikk flotte fotturer i skogen der.

Finn hoteller i California her.

6.Hvilket reisemål står øverst på ønskelisten din? Hva er det som gjør det så attraktivt?
Jeg vil gjerne ta med sønnen min, Flynn, for å besøke pandaer i Chengdu. Nå er det blitt veldig enkelt å besøke Kina, og det er et fantastisk land. Det blir definitivt neste ferie med familien min.

Orlando Bloom surveys the Abu Dhabi cityscape from an inner-city helipad...

Foto: British Airways

7.Nå som du er far selv, hva er dine beste tips for dem som reiser med barn?
Sjekk at du har med nok av ting for å holde barna opptatt. Vi tar alltid med oss fargebøker.

8.Du flyr mange langdistanseflygninger. Hva er dine beste tips for å unngå jet lag?

Jeg er en veldig aktiv person så jeg sørger alltid for å trene mye når jeg kommer til en ny tidssone. Drikk også rikelig med vann. Ofte jeg er så opptatt jeg har ikke noe annet valg enn å fortsette med det!

Her finner du de beste flybillettene.

9.Hvilken dings reiser du aldri uten?
Jeg reiser alltid med støyreduserende hodetelefoner.

10.Hva er dine fem favorittdestinasjoner?
London – Hjemmet mitt!
New York – En vakker by.
Los Angeles – Mitt andre hjem!
New Zealand – Fantastisk landskap.
Marokko – Deilig mat.

Har du tenkt deg til London? Her er våre beste hotelltips:

Vi nordmenn elsker weekendferier til London. Den travle storbyen byr på bra shopping, koselige kafeer, puber og ikke minst et pulserende uteliv vi aldri blir lei av.

Det finnes en rekke hoteller å velge mellom i den britiske hovedstaden, og det er flere kriterier vi velger etter. Det vi mener er de aller viktigste kriteriene er blant annet gratis trådløst internett, gjesteomtaler og beliggenhet. Vi anbefaler to hoteller som oppfyller disse kriteriene, men i to ulike prisklasser:

Det beste hotellet for luksus: Park Plaza Westminster

Hvis du vil til London for å se severdighetene ville vi startet i nærheten av London Eye. Kort vei til Buckingham Palace, Westminister, London Aquarium, Big Ben og flere andre av severdighetene du bør få med deg.

Svært sentralt plassert vil du finne dette hotellet, noen få hundre meter fra London Eye. Hotellet har også et glitrende spa, Mandara Spa, om kroppen skulle trenge litt pause etter de mange opplevelsene som London har å by på. En strålende sushi-restaurant, et fransk brasseri og en god kafé finner du også. Samt strålende Primo Bar der du kan nyte en forfriskende drink.

Rommene har et moderne og svært tiltalende design, og det innendørs svømmebassenget er også noe som er vel verdt å sjekke ut. Westminster t-banestasjon ligger kun en kort gåtur unna.

Les mer om hotellet her.

På utkikk etter flere luksushoteller i London? Sjekk ut Laurel Nights!

 

Det beste hotellet for en billig tur: ibis London Blackfriars

Å finne et sentralt hotell i London med gode priser uten å måtte gå langt ned på standard, service og gode fasiliteter, er ikke enkelt. Ett av de virkelig få hotellperlene er ibis London Blackfriars.

Dette hotellet ligger tett ved t-banestasjonen Southwark, og har god standard med mange fine fasiliteter. I gåavstand finner du London Eye, London Aquarium, National Gallery og flere andre severdigheter.

Hotellet har svært gode anmeldelser på Tripadvisor, og god frokost samt rom som gir deg alt du trenger på en tur til London. Hotellet har moderne fasiliteter som gigantisk flatskjerm-tv på rommene, gratis nett og alt du trenger.

Les mer om hotellet her.

 

Kilder: British Airways