Oslo’s the place to be this summer

To strøk i hovedstaden roses opp i skyene av et av verdens største reisemagasiner.

Oslo er i en rivende utvikling, og flere områder som for få år siden var traurige industriområder, er blitt forvandlet til pulserende bolig- og restaurantstrøk.

I det siste nummeret av Conde Nast har det trendy reisemagasinet viet spalten ”Essential:Destination” til Tjuvholmen ved Vika og Vulkan-området ved Akerselva.
Tjuvholmen omtales som ”Thief Island – et tidligere fengselsøy som er blitt fylt med restauranter og glitrende kunstmuseer i glass.”

Ifølge Conde Nast er Astrup Fearley-museet kronjuvelen på Tjuvholmen. Magasinet trekker også frem The Thief, og skribenten har fått med seg at hotellet er utsmykket med kunst av Richard Princes og Andy Warhol-kunst som er lånt fra Astrup Fearley.

”Det stilige granitt- og glasshotellet er koselig innvendig takket være den store peisen og de Marimekko-aktige møblene som er designet av unge nordmenn”, skriver magasinet om The Thief.

Se bilder og les mer om hotellet her

Hvis man skal følge Conde Nasts anbefalinger, er man også nødt til å besøke Vulkan-området dersom man befinner seg i Oslo.

”Det industrielle uttrykket har gjort det til scenen for de unge og kreative i byen. I hjertet finner mann Mathallen – en ny mathall med boder der det selges paier og fantastisk, fiberrikt skandinavisk brød,” fortsetter Conde Nast, som avslutter artikkelen med en omtale av Bar Vulkan.

”En inne- og utendørsrestaurant/klubb hvor trendy mennesker spiser burgere og drikker rosévin”.