På disse norske hotellene er frokosten best

Gratis hotellfrokost er viktigere for hotellgjester enn det er med gratis parkering, svømmebasseng og room service. Det viser en undersøkelse gjort av bookingsiden Hotels.com. Hvert år blir brukerne på nettstedet bedt om å rangere 33 hotellbekvemmeligheter, og et gratis måltid å starte dagen med, er etter gratis wifi, det som veier tyngst hos brukerne.

Hvert år arrangeres «Twinings Best Breakfast» der Norges beste hotellfrokost kåres. Den siste kåringen ble holdt i oktober 2014 og følgende fire hoteller utmerket seg i kåringen.

Scandic Ishavshotel, Tromsø

51708422

Med nyoppusset og lekker restaurant scorer dette hotellet høyt på omgivelser, og vindusbordene med fantastisk utsikt topper selvsagt det hele. Men først og fremst er det kvaliteten og variasjonen som gjør frokosten til en av Norges beste, i tillegg scorer Scandic Ishavshotel høyt for mye lokalprodusert mat og god service.

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

SAMSUNG CSC

Ishavshotellet må dele tredjeplassen med en konkurrent i Tromsø. Clarion Hotel The Edge er et nytt og trendy hotell som tør å være litt annerledes. Frokosten skiller seg ut blant tradisjonelle hotellfrokoster. Juryen i kåringen applauderer The Edge for kreativitet og svært god service, men påpeker at hotellet vil bli bedre med litt mer erfaring.

Thon Hotel Lofoten

26942934

 

Lokale produkter og mat med historie er stikkord som beskriver frokosten på Thon Hotel Lofoten. Her serveres blant annet tyttebær- og blåbærtorsk, laks gravet med te og røkt reinhjerte. På toppen av det hele er servicen svært god, og hotellet havner som en god nummer to på listen.

Scandic Nidelven, Trondheim

rica

 

Hotellet har vunnet prisen for Norges beste hele hotellfrokost ni år på rad, og skal ifølge juryen være en suveren vinner. Hotellet leverer kvalitet i alle ledd som ingen andre kan måle seg med.

Flere nominerte

Følgende syv hoteller ble også nominert til prisen, men nådde ikke pallplass.

Scandic Elgstua, Elverum

Scandic Stavanger Airport

Scandic Hell, Værnes

Scandic Parken, Ålesund

Scandic Park Sandefjord

Clarion Collection Hotel Kysten, Sandnessjøen

Støtvig Hotel, Larkollen