Party, kjendiser og luksushoteller. Ibiza har alt.

Utenfor kysten av Spania ligger Ibiza, globalt episenter for elektronikamusikk og et glimrende utgangspunkt for en hedonistisk, europeisk sommer. Internasjonale DJ’s spiller natt og dag, og hvert år fra mai til oktober, tiltrekker øya seg supermodeller, milliardærer, hipstere, fashionistas og musikkelskere. Merkelig nok er det langt mellom de gode hotellene på Ibiza. De fleste er overpriset, rommene er små og de er dårlig utstyrt, de smarte pengene leier seg private luksusvillaer når de er her. Heldigvis har det åpnet noen hoteller som fyller tomrommet, og Destino Pacha er et av disse.

Destino Pacha er et nytt hotell i regi av Hugo Urgell og Pacha familien og ligger perfekt til på Talamanca-stranden med vakker utsikt. Hotellet har funnet en harmonisk balanse mellom avslapping, fest og generøs luksus. I skyggen av store palmetrær og omkranset av vakre bougainvilleas, ligger hotellet som består av lave to etasjes bygninger. Om dagen finner du gjester som slapper av i hengekøyene eller i de store loungeområdene, som tar en dukkert i bassenget og et glass ferskpresset juice mellom yogatimene. På kvelden er det en helt annen stemning i lobbybaren eller på den store utescenen som arrangerer noen av øyas beste fester.

Les mer om Destino Pacha her.

Rommene

Destino Pacha har 163 rom med air-condition, alle nydelig dekorert med naturlige farger, eksotiske tresorter, komfortable senger og vinduer fra gulv til tak. Designstilen er minimalistisk, men likevel luksuriøs og rommene skaper et avslappende miljø hvor man kan roe ned og unnslippe galskapen. Baderommene har servanter i naturstein, dusj med fossefalleffekt og luksuriøse baderomsprodukter.

Alle rom har private balkonger eller terrasser og luksussuitene har store terrasser eller private hager med magisk utsikt over Middelhavet, privat basseng og utendørs badekar og dusj. Hvis du vil har fred og ro anbefaler vi at du går for rommene som ligger lengst fra lobbyen og festområdene. Standardrommene er relativt små, men hvis du har pakket lett for en kort weekendtur bør de holde lenge.

Les mer om Destino Pacha her.

Mat & Drikke

Det finnes noen fantastiske spisemuligheter på hotellet. Destino’s store al fresco restaurant er åpen på dagen og kvelden og serverer sunn og sofistikert mat, laget på friske lokale råvarer. Kjøkkenet spesialiserer seg på innovative middelhavsretter, men også mat inspirert fra Sentral-Amerika og japanske retter som serveres på et ”robotbelte” midt i restauranten. Husets vinotek tilbyr et eksklusivt utvalg av viner fra de mest populære regionene over hele verden.

Det finnes også en juicebar hvor du kan ta en pause fra solen med ferskpressede juicer, og hvis du har brukt en helg på ”detoxing” kan du benytte deg av hotellets ”detox” program hvor menyen kun består av ferskpressede juicer fulle av vitaminer. Husets restaurant er populær blant hotellets gjester og besøkende, så det kan være lurt å bestille bord, spesielt på kveldene.

Les mer om Destino Pacha her.

Spa

Destino Pacha sitt ”wellness center” tilbyr en stor meny med ulike behandlinger som du kan nyte i din egen private kabin eller utendørs under pinjetrærne. Hvis du ønsker en komplett spabehandling finnes det fullkroppsbehandling som inkluderer exfoliations, wraps og massasjer. Frisør og yogastudio inngår også i tilbudet.

Les mer om Destino Pacha her.

Severdigheter

Hotellet ligger i Santa Eulalia del Rio og Destino Pacha ligger i nærheten av Marina Botafoch, Ibiza Castle og Faro de Punta Grossa. Flyplassen på Ibiza når du på bare 20 minutter og Ibiza sentrum er to mil fra hotellet. Hvis du vil spise på noen av de fantastiske restaurantene i sentrum som Cipriani og Lio hopper du bare i en taxi. Vil du ta en båttur til Formentera, Mallorca eller Valencia ligger Ibiza havn bare 10 minutter fra Destino. Ibiza er en stor øy så lei deg en jeep hvis du ønsker å utforske private strender og ulike strandklubber.

Les mer om Destino Pacha her.

 

OneLoveHotels

I samarbeid med Nettavisen har OneLoveHotels laget Norges eneste hotellklubb hvor du kan bestille alle dine hoteller til garantert beste pris og samtidig hjelpe noen som trenger det! Bli gratis medlem på OneLoveHotels og få du tilgang til nettets beste hotell- søkemotor. Her finner du over 5 millioner hoteller og vi garanterer deg billigste pris på alle sammen, men det er ikke det beste! Når du bestiller dine hoteller hos OneLoveHotels går 50% av inntekten direkte til UNICEF. Du velger selv hvilke prosjekter du ønsker å støtte når du blir medlem og når ditt prosjekt er fullfinansiert, så velger du et nytt.

Les mer om OneLoveHotels her.