Pikk eller Venusberget? Det er opp til deg

Noen hoteller har morsommere navn enn andre. Kunne du tenke deg å overnatte på Pikk eller Venusberget? Har du lyst, har du lov. Da vi kom over de to hotellene med de noe spesielle navnene, kunne vi ikke unngå å sette kaffen litt i halsen. Hva slags hoteller er egentlig dette, og hva skal man gjøre her? Svaret er, noe overraskende, to fine hoteller med bra beliggenhet. Og hva du skal gjøre – vel, det velger du selv! Ingen krav om visse typer aktivitet, med andre ord. Hotellene ligger naturlig nok ikke i Norge, men i henholdsvis Talinn og Bonn, Tyskland.

Se nærmere på Pikk og Venusberget.

Velger du å bo på et av disse hotellene, så husk for all del å ta med deg servietter, såper eller andre små suvenirer med hotellnavnet på med hjem! Pikk og venusberget

Kuk og Sædballe

7622483_18_zNår vi er inne på spesielle navn, kan du jo også sjekke inn på hotell i landsbyen sædballe i Danmark, eller byen Pula i Kroatia. I Pula anbefaler vi forøvrig hotellene Park Plaza Histria Pula og Park Plaza Verudela Pula. Går din neste ferietur til Istanbul, kan du sjekke inn på det svært billige hotellet Kuk. Her bor du i nærheten av flyplassen i Istanbul til rundt 2-300 kroner natta, så det er ingen ting å si på prisen til Kuk. Hotellet er relativt lite, men det er jo ikke størrelsen det kommer an på. Les også: 20 grunner til å velge Tyrkia. Har du kommet over andre hoteller med ekstra minneverdige navn? Del det i feltet nedenfor!