Planlegg den perfekte sommerferien

Dra på ferien du alltid har drømt om i sommer!

Du har sikkert noen krav til hva ferien din skal inneholde, om det så går på været, attraksjoner eller hotellfasiliteter. Her får du tips til hvor du bør dra for å få sommerferien som passer akkurat DEG.

For den treningsglade

playitas-aparthotel-20048273-1385641418-ImageGalleryLightbox

Det er ingen som sier at ferie og trening ikke hører sammen, og det er absolutt mulig å holde formen (eller til og med forbedre den) i løpet av ferien. Det alle viktigste er å finne et hotell med gode treningsmuligheter, noe som slettes ikke er vanskelig.

Et hotell som er ovelegne på trening, er Playitas Aparthotel på Fuerteventura. Her får du gruppetimer, store treningsrom, tilgang til tennisbaner og alt annet du trenger for en aktiv ferie. Sjekk også ut den luksuriøse treningsresorten Güral Premier Tekirova, hvor du kan bestille en deluxe treningsuke i fantastiske omgivelser.

Sjekk ut flere treningsferier her.

Luksus på høyt nivå

grand-villa-argentina-8903040-1383819839-ImageGalleryLightbox

Noen ganger vil du bare ha det aller beste. Dubrovnik er for mange et yndet feriested, og med et opphold på luksuriøse Grand Villa Argentina er du garantert en ferie du sent vil glemme. Opplev det beste Dubrovnik har å by på, mens du har base på et hotell som ikke sparer på luksusen. Et hotellopphold i særklasse får du også på hotell Romeo i italienske Napoli. 

Her finner du flere muligheter for luksus.

Barnevennlig idyll

mythos-beach-resort-20806678-1386318839-ImageGalleryLightbox

For deg med barn, er det viktig at ferien legger til rette for at hele familien skal kunne kose seg. Se etter hoteller med aktiviteter og fasiliteter spesielt tilpasset barna, hvor de kan leke, kose seg og gjøre det de liker aller best. Dette hotellet på Rhodos har nettopp det, og ligger i tillegg perfekt plassert på stranda. Sjekk også ut hotell Sofia på Mallorca og Plaza di Porto i Platanias på Kreta.

Flere barnevennlige hoteller finner du her. 

Romantisk tur for to

royal-hicacos-resort-og-spa-31804666-1387289632-ImageGalleryLightbox

Når det bare er du og din kjære som skal på tur, er det en fordel å legge reisen til et hotell uten barneklubber og lekeplasser. Gjør deg klar for et romantisk pusterom, og bestill et opphold på det perfekte hotellet.  Hva med en tur til Cuba for eksempel? Dette hotellet på Kreta vil også garantert gi deg og din bedre halvdel ferieroen dere trenger.

 

Finn billige flybilletter til din drømmedestinasjon her.