Quality Resort & Spa Norefjell kåret til Norges beste skihotell

Quality Resort & Spa Norefjell vant nok en gang prisen for Norges beste skihotell under World Ski Awards i Kitzbühel på lørdag. Bak kåringen var reisebyråer og skiturister som stemte på det skihotellet de liker best.

 

– Vi er utrolig glade for å vinne prisen for Norges beste skihotell, en viktig anerkjennelse av den fantastiske innsatsen alle på hotellet legger ned hver eneste dag for gjestene våre, skriver Anne Rustberggard Varden, administrerende direktør ved Quality Spa & Resort Norefjell i en pressemelding.

 

Midt i et pudderparadis

boblebad_norefjellspa

Utendørsspaet må prøves! Foto: Nordic Choice

Quality Resort & Spa Norefjell har i flere år blitt kåret til Norges ledende spa-resort. Resortet er stedet med alt du kan drømme om. Skihotellet tilbyr aktiviteter for alle – alt fra ski, skøytebane spa-avdeling, svømmebasseng, treningsrom og en innendørs klatrevegg på 16 meter.

Spa-avdelingen har en rekke behandlinger inspirert av nordisk natur eller andre spa-elementer som eventdusjer, fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. Du  kan også unne deg et utendørsspa med varme boblebad og flott utsikt over fjellet. Restauranten Bøeseter har spektakulær utsikt og lobbybaren er et perfekt møtested for å ta en drink eller en kopp kakao.

Quality Resort & Spa Norefjell er omringet av vakker fjellnatur ca 1,5 time fra Oslo.

Sjekk ut resortet her.

badekar_norefjellspa

Resortet består av leiligheter, vanlige rom og suiter. Foto: Nordic Choice

Sjekk ut resortet her

kjøkken_norefjellspa

Hotellet tilbyr også gratis wi-fi og gratis frokost! Foto: Nordic Choice

 

Les også:

Her kan du feire hyttejul på fjellet

Dra på juleshopping i Gøteborg