Reis til fem storbyer for under 1000 kroner før jul

Dette er gaven du bør kaste deg over nå!

Det er bare litt over en måned til jul og mange har allerede begynt å glede seg til alle julegavene som venter. Men hvorfor ikke gi deg selv – eller en du bryr deg om – en ekstra julegave i form av en liten storbyferie før jul?

Det trenger ikke koste en formue

Vi har sjekket prisene på storbyferier i uke 50 og funnet frem til fem spennende storbyer i Europa som du kan finne t/r-flybilletter til for under en tusenlapp.

Se forslagene under eller søk etter andre flybilletter til hele verden.

Her finner du de rimeligste flybillettene

I tillegg til dette, viser vi deg hvordan du kan bo både superbra og superbillig i de forskjellige byene.

London fra kr 338,- t/r*

183625769

Den største metropolen i Europa har ikke nødvendigvis verdens beste vær i desember, men kan til gjengjeld by på mange andre herlige opplevelser. Alle de store handlegatene har staselige juledekorasjoner og lysene på det store, norske juletreet på Trafalgar Square er tent.

Unn deg en tur til Hyde Park Winter Wonderland hvor en del av parken er omdannet til et herlig vinterlandskap med skøytebane, pariserhjul, butikker og herlig vinterstemning.

Klikk her for å se de billige flybillettene til London

Dette er budsjett-hotellet du bør bo på:

608_58_z

Bestill hotellet her

København fra kr 598,- t/r*

167479334

Det britiske livsstilsmagasinet Monocle har tre ganger på rad kåret København som verdens beste by å bo i. Monocle legger vekt på et sprudlende kulturliv, god offentlig transport, høy toleranse og grønne områder, men København har selvfølgelig mange andre attraksjoner også.

Tivoli er for eksempel pyntet opp til jul, og det er virkelig en helt spesiell opplevelse å besøke denne forlystelsesparken i desember måned. Se en video om jul i København her.

Klikk her for å se de billige flybillettene til København

Dette er budsjett-hotellet du bør bo på:

14797_149_z

Bestill hotellet her

Barcelona fra kr 905,- t/r*

182273802

Hvis du kunne tenke deg et lite streif av vår i desember er det Barcelona du skal dra til. Der er det ofte rundt 15 grader i julemåneden, så det er ikke usannsynlig at du kan kaste vinterjakka og gå rundt i bare skjorta.

Det er færre turister i Barcelona om vinteren enn resten av året, så du får mer ro og bedre plass til å nyte La Sagrada Familia, den berømte gågaten la Rambla, FC Barcelonas stadion Nou Camp og alle de andre severdighetene i Barcelona.

Klikk her for å se de billige flybillettene til Barcelona 

Dette er budsjett-hotellet du bør bo på:

1934216_103_z

Bestill hotellet her

Paris fra kr 940,- t/r*

153055856

Byenes by er et utmerket valg for en liten førjulsferie. Kilometervis med lyskjeder skaper en koselig og elegant julestemning på Champs Elysées og de andre bulevardene. Det er anlagt skøytebaner på plassen foran rådhuset og flere andre steder i byen, og spennende julemarkeder lokker med gode dufter og saker.

I desember kan du også glede deg over de store severdighetene uten å skulle kjempe om plassen i folkemengden. Og velger du buss fremfor metro kan du nyte synet av folkelivet og den julepyntede byen mens du forflytter deg også.

Klikk her for å se de billige flybillettene til Paris

Dette er budsjett-hotellet du bør bo på:

4327633_85_z

Bestill hotellet her

Praha fra kr 862,- t/r*

458013061

Tsjekkias hovedstad er verdt et besøk året rundt og julemåneden er absolutt et godt tidspunkt for å bli kjent med byen. En spasertur over Karlsbroen og rundt i gamlebyen blir bare bedre av litt kulde, og kanskje er du så heldig å få se Praha dekket av et bløtt, romantisk, hvitt teppe av snø.

Når du besøker Praha bør du også ta deg tid til å se det berømte astronomiske uret, ta turen opp til borgen og selvfølgelig prøve noen av de fantastisk gode ølsortene som lages i Tsjekkia.

Klikk her for å se de billige flybillettene til Praha

Dette er budsjett-hotellet du bør bo på:

119588_107_z

Bestill hotellet her

* Prisene er funnet ved hjelp av Norsk Flyprisindeks som utgis av reisesøkemotoren Travelmarket.no, gjelder avreise fra Oslo-området og kan være endret når du leser dette.