Reis til Syden i januar – til en superbillig penge!

Kan du komme til å trenge en ferie etter juleferien? Et aldri så lite opphold under varmere himmelstrøk etter en kald og travel desember? Da er det godt å vite at så snart vi kommer på den andre siden av nyttårsaften er det mange billige solferier å få tak i.

Klikk her for å se billige charterreiser i januar

Kanariøyene fra kr 1.120,-

180208478

Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife hører til vinterens storfavoritter. Likevel kan du få en ferie der svært billig i januar bare du er villig til å satse på en restplass. Så sjekk mulighetene for å komme av sted på nyåret hvis du har lyst til å oppleve den lille sandørkenen ved Maspalomas på Gran Canaria eller vulkanen Teide på Tenerife, eller hvis du bare vil slappe av i solen på en av disse øyene i havet vest for Afrika.

Se priser på charterferier til Kanariøyene

Våre favoritthoteller på Kanariøyene:

Ønsker du en drømmeferie til Kanariøyene, har vi plukket ut våre absolutte favoritthoteller – og ja, de er i øverste prissjikte, men flere av de er overkommelig og absolutt verdt prisen.

Gran Hotel (Tenerife)

gk1

Bestill hotellet her

Hotel Rui Palace (Gran Canaria)

4813243_28_z

Bestill hotellet her

Dream Gran Castillo (Lanzarote)

1454502_261_z

Bestill hotellet her

Gran Hotel Atlantis (Fuerteventura)

1273572_200_z

Bestill hotellet her

Algarvekysten i Portugal

490990193

Lengst sør i Portugal ligger den herlige Algarvekysten hvor klimaet er deilig hele året. Selv i januar kan du oppleve temperaturer på opptil 16 grader i skyggen. Lei gjerne en bil og kjør Algarvekysten rundt, eller kjør opp til Portugals flotte hovedstad Lisboa – det tar ikke mer enn en 3 timers tid. Og ellers er det bare å ta livet helt med ro og nyte naturen og det milde været.

Søk fly og hotell til Portugal 

Våre favoritthoteller på Algarvekysten:

Blir du lysten på en reise til Algarve, kan du velge mellom steder som Faro, Albufeira, Lagos, Olhão, Tavira, Portimão og Silves. Dette er våre favoritthoteller i de nevnte byene.

Tivoli Victoria (Faro)

2215702_38_z

Bestill hotellet her

Vila Lalara (Albufeira)

63446_70_z

Bestill hotellet her

Condrad (Lago)

4258018_75_z

Bestill hotellet her

Bela Vista Hotel (Portimão)

4478076_57_z

Bestill hotellet her

Jordan, Israel og Egypt fra kr 2.648,- 

468171629

Lenger mot vest finnes det tre mindre reisemål for norske vinterturister. Eilat i Israel og Aqaba i Jordan ligger få kilometer fra hverandre på Rødehavskysten. Gjennomsnittstemperaturen på disse breddegradene ligger på rundt 15 grader, men sniker seg ofte over 20 grader. Urolighetene i Egypt har holdt mange turister vekk, men det er fremdeles mulig å dra til de kjente feriestedene Hurghada og Sharm el Sheikh, og til mange andre ferieresorts.

Søk priser på restplasser

… eller sett sammen reisen selv:

Her kan du søke fly og hotell

Varme Thailand fra kr 6.895,-

468725377

Er du så heldig å kunne reise vekk i to uker og har du en god slump penger i feriekassen skal du vite at januar er en super måned å dra til Thailand i. Da er klimaet der helt fantastisk, for dette er den tørre tiden på året i Thailand med temperaturer på omkring 30 grader. Det er omtrent like varmt i vannet, som dessuten er klart og dermed perfekt for dykking og snorkling.

Blant nordmenns yndlingsreisemål i Thailand finner vi Phuket, Koh Samui, Koh Chang og Hua Hin. Likevel kan det anbefales å arrangere reisen selv og prøve deg på andre øyer. Det finnes nemlig fremdeles noen uspolerte perler i Thailand.

Se charterreiser til Thailand

Våre favoritthoteller i Thailand:

Royal Embassy Resort & Spa (Kamala/Phuket)

4714129_27_z

Bestill hotellet her

Mandarin Oriental (Bangkok)

bangkok-executive-suite

Les mer og bestill hotellet her

Shangri-La Hotel (Bangkok)

shangrila

Bestill hotellet her

Four Seasons (Chiang Mai)

fourseasons

Bestill hotellet her

Kantary Beach (Khao Lak)

kantary

Bestill hotellet her

Jaidee Resort (Hua Hin)

huahin

Les mer og bestill resortet her

Banyan Tree (Phuket)

Deluxe-Two-Bedroom-Villa-1_bthr_room_carousel

Bestill resorten her

Finn flybilletter til Thailand

La en gratis prisagent gjøre noe av jobben for deg

488102047

Vil du gjerne følge med på prisene på bestemte reiser uten å bruke for mye tid på det? Da lønner det seg å opprette en såkalt prisagent for å motta oppdaterte priser pr. e-post hver dag. Slik unngår du å skulle søke reiser gang på gang for å holde øye med prisutviklingen. For eksempel gir Reisesøkemotoren travelmarket.no deg muligheten for å opprette en prisagent for både flyreiser og charter/restplasser etter at du har gjort et søk.