Reisesøkemotor lover billigste pris på flybilletter

For første gang garanterer en reisesøkemotor for laveste pris på flybilletter, og dette nye tiltaket fra Travelmarket er nå lansert i både Norge, Sverige og Danmark.

Det er en jungel av flybilletter der ute, og altfor mange reisesøkemotorer å velge mellom. Flyselskapene konkurrerer med hverandre, de starter nye ruter og øker kapasiteten på andre, og prisene går opp og ned.

Å finne den billigste flyprisen kan være en utfordring, men nå får du en sikkerhet på laveste pris når du bestiller flybilletten, hevder Travelmarket.

Finn de billigste flybillettene fra Travelmarket her.

Reisesøkemotoren Travelmarket.no hevder at de kan gi deg en ekstra sikkerhet for at du skal finne det rimeligste på markedet, ved å garantere deg en laveste pris når du bestiller flybilletten. Dette har aldri skjedd før, og gjør det mye enklere for deg å finne den rimeligste flybilletten, ifølge Travelmarket.

Kort sagt gir Travelmarket deg den laveste prisen på de flybillettene som du finner på travelmarket.no og deretter bestiller hos det reiseselskapet som Travelmarket henviser til. Om du finner flybillettene til en lavere pris enn den du bestilte dem til, refunderer Travelmarket differansen.

Du finner også alltid Travelmarket på http://www.reisetips.nettavisen.no/sok

Refunderer prisforskjeller

Prisene som holdes opp mot hverandre må være for identiske reiser, altså samme flyselskap(er), rute, tidspunkter, antall flyskift, antall reisende osv. Det er også en rekke andre betingelser som må være oppfylt for at du skal ha krav på tilbakebetaling av prisforskjellen.

– Vi tilbyr en nøytral prissammenligningstjeneste som går ut på at priser fra hundrevis av flyselskaper og nettreisebyråer kan sammenlignes på ett sted, så vi mener at vi allerede gir forbrukerne den beste oversikten over markedet, sier direktør Ole Stouby fra reisesøkemotoren travelmarket.no.

– Fra nå av vil vi i tillegg gi forbrukerne sikkerhet for at de kan få flybillettene som de finner på travelmarket.no til den laveste prisen på markedet i bestillingsøyeblikket.

Finn de billigste flybillettene fra Travelmarket her.

Les også: Hit vil vi reise i 2016

iStock_000003558975_Small

Finn de beste hotellene i verden på Laurel Nights.

Flypriser kan endres på timen

Selv om Travelmarket finner markedets beste her-og-nå-flypriser, står søkemotoren overfor den utfordringen som ligger i at flybillettprisene endrer seg fra time til time, slik at en flyreise kan falle i pris kort tid etter bestilling. Dels lanserer flyselskapene løpende nye kampanjer, dels er billettprisene avhengig av tilbud og etterspørsel.

– Som oftest har prisen på flybilletten en tendens til å stige etter bestilling, for da er det jo færre flyseter igjen til den lave prisen, forklarer Stouby. Skulle det motsatte skje kan man benytte seg av prisgarantien, og vi vil om nødvendig være klar til å betale prisforskjellen.

– Vi tilbyr prisgarantien fordi vi leder forbrukerne til de billigste flybillettene, og idéen med dette er at forbrukerne skal ha tillit til at de har funnet den billigste billetten på kortest mulig tid.

 

Les mer om flybilletter med prisgaranti her.

Finn de billigste flybillettene fra Travelmarket her.

 

Les også: 10 reisetrender for 2016

 

Kilder: Travelmarket