Reis til varmen: Kanariøyene er veldig populært blant nordmenn i vintermånedene. På Tenerife er det en gjennomsnittstemperatur på 21 varmegrader. Foto: iStock

Restplasser: Her får du billig sydentur

Er du lei av å fryse? Her kan du gjøre solkupp.

Har du lyst til å korte ned vinteren med et avbrekk i solen? Nå er det mange billige sydenturer hos restplass.no! Du kan få pakkereiser til Syden ned til 2000 kroner til solrike reisemål som Gran Canaria, Marrakech og La Palma.

Vinterkulden og mørketidene har satt seg, og vi drømmer oss bort til varme dager med sol og sommer. Du kan slutte å drømme. Varmen er nemlig bare et klikk unna. På restplass.no finner du mange billige flyreiser til sydligere strøk. Du kan allerede reise til Syden i morgen til en billig penge – bare søk her!


Kanariøyene

Her er noen eksempler på priser til Gran Canaria. Foto: restplass.no

Været på Kanariøyene er sikret sol hele året rundt – og det er særlig vinter som er høysesongen på øyene. Gran Canaria er den store favoritten for nordmenn om vinteren. Reisetiden er fin, varmen er god og mat, service og luksusmuligheter upåklagelige. Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, hvor omtrent halvparten av øyas innbyggere bor, er kanskje den mest ettertraktede byen på Kanariøyene på grunn av shoppingmulighetene.

 

Les også: De beste hotellene på Gran Canaria

 

Er det sol og varme i kombinasjon med shopping du er ute etter, er Gran Canaria øya for deg. En annen fin øy å reise på ferie er Fuerteventura. Øya har de vakreste strendene og er svært populær blant de som ønsker seg en aktiv ferie. Vannsport, hiking/trekking i fjellene og sykling som noen eksempler på hva som venter deg i vinter, om du ønsker å kombinere sol og bad med aktiviteter. La Palma er en annen spansk øy som tilhører Kanariøyene. La Palma har ikke fått tilnavnet «den vakre øya» uten grunn, med sine imponerende vulkaner, natur, strender og dype skoger.

På Resplass.no finner du mange pakkemuligheter til flere spennende øyer på Kanariøyene – velg din favoritt her:

Se restplasser på Fuerteventura hos restplass.no

Se restplasser på Gran Canaria hos restplass.no

Se restplasser på Tenerife hos restplass.no

Se restplasser til La Palma hos restplass.no

Gran Canaria har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader i vintermånedene. Med en badetemperatur på 19,4 grader er det fullt mulig å bade. Foto: iStock


Agadir og Marrakech i Marokko

Hva med en ukes ferie til Marrakech? Foto: restplass.no

Frister det å prøve en «ny» sydentur? Hva med å overnatte som i eksotiske 1001-natt og reise på et ordentlig Aladdin-eventyr? Da er Marokko et godt utgangspunkt. På restplass.no får du mange billige pakkereiser til populære Agadir og Marrakech. Agadir er en kystby som tilbyr en fantastisk blanding av kultur, mat, og ikke minst et varmt klima året rundt. Om det frister å ha stranden i nærheten, er det Agadir du skal velge. Surfestrendene her er også populære blant turistene.

Du kan allerede reise fra kalde Norge i morgen og havne i en hel annen verden i Marrakech eller Agadir. Du finner gode tilbud hos restplass.no:

Se restplasser til Agadir her.

Se restplasser til Marrakech her.

 

Marrakech er ikke den største byen i Marokko, men er garantert den mest eksotiske og afrikanske. En reise hit gir deg en opplevelse av en annen verden. På markedsplassen, Djemaa el Fna, kan du oppleve mye liv og røre, samt lukte på et fyrverkeri av fargerike krydder og mat. Det berømte torget er listet opp på Unescos liste over verdens kulturarv.

Du kommer deg enklest til Agadir (5t 10m) og Marrakech (4t 50m) med Norwegian, som flyr direkte fra Oslo Lufthavn. Det er dessuten enkelt å komme seg fra Marrakech til Agadir med buss eller leiebil. Kanskje blir det to ferier i en smekk? Søk fly her.

 


Sjekk også disse restplassene til Syden:

Se restplasser til Costa Del Sol hos restplass.no

Se restplasser til Alicante hos restplass.no


Les også:

Hit bør du reise i desember

7 reisemål for deg som vil reise med barn