Du kan reise til solrike Mallorca til en billig penge allerede i morgen. Foto: Getty Images

Her finner du billige restplasser til Syden

Vil du rømme fra kulden? Nå kryr det av restplasser til populære reisemål.

Er du solhungrig og lei av det kalde været er muligheten for en billig restplass til Syden ganske stor. I vinter kan du reise med charterfly og få inkludert hotell, til under 2000 kroner hos nettgiganten restplass.no.

Eller hva med en kort shoppingtur i en herlig juleby i november eller desember? Om det er en storbytur som frister, er det mange billige restplasser til sjarmerende byer som Riga, London og New York. Bestill deg en velfortjent ferie på 1-2-3 her!

Få stor oversikt over billige restplasser her!


Billig restplass Syden: Mallorca – et solrikt reisemål året rundt

På Mallorca kan du få både by og strand. Mallorcas største by, Palma, byr på pulserende uteliv, shopping og flere strandperler. Alle fortjener en ferie for å slappe av, nyte god mat, oppleve herlige badestrender og bare ha noen dager med nye opplevelser. Dette kan du gjøre nå for nesten ingenting.

Nå bugner det av restplasser til solrike reisemål som Mallorca. Du kan for eksempel få en 7-netters ferie til drøye tusenlappen o

Priseksempler på restplasser til Syden og storbyer. Foto: restplass.no

m du velger uspesifisert hotell.

Nordmenns feriefavoritt er like herlig i sommertider som i vinter. Med en stabil temperatur året rundt, over 200 (!) strender, god mat og perfekte muligheter for fot-og sykkelturer er det kanskje ikke rart at vi reiser tilbake igjen og igjen. Det er dermed et sikkert sted å reise for solfine dager tilnærmet hele året. Mallorca produseres det også noen av Spanias beste viner – med hele fem vingårder på øya!

Finn restplasser til Syden her.


Storbytur? Riga – sjarmerende og billig

Latvias hovedstad byr på alt fra en koselig gamleby, bra shopping, fantastiske hoteller og utrolig god mat til latterlige priser. Er det én by du må oppleve i Øst-Europa, så bør Riga stå høyt på listen din. Du kan bestille deg en pakketur til Riga til under 1000-lappen i vinter.

Søk restplasser til Riga her.


Foto: Getty Images


Sjekk flere restplasser til Syden:

Se restplasser til Costa Del Sol her

Se restplasser til Alicante her

Sjekk Momondo for restplasser til Syden her

 

Les også: Weekendtur: Billig og godt i Riga