Gjør kupp på en velfortjent reise til en populær storby eller der hvor sola skinner. Her på Calo des Moro på Mallorca. Foto: iStock

Restplasser i mai og juni: De beste pakkereisene

Frister det å bare pakke kofferten og ta det første flyet til Syden eller en storby? På restplass.no kan du bestille deg en pakkereise til fantastiske priser.

Har du enda ikke planlagt ferien i mai eller juni, er det nå du bør slå til. Det kryr av billige restplasser til populære reisemål på restplass.no.

Opplev sommeren i New York, dra på Game of Thrones-tur i Kroatia eller slikk sola på Gran Canaria! Det å skape reiseminner for livet er bare et klikk unna. Spar penger samtidig som du får tidenes ferie! Få stor oversikt over restplasser her.


Restplasser til populære storbyer

I sommer er det ikke bare sol og bad som lokker oss. Vi vil gjerne besøke storbyer som New York, Paris eller London. Dra på shoppingtur i London, opplev noen av verdens beste restauranter i New York eller kyss kjæresten foran eifelltårnet i Paris. Sjarmerende Riga har superbillig mat og shopping, og er kun to timer unna med fly.

I Barcelona får du by og strand i ett, og Roma imponerer oss stadig med morsomme aktiviteter for hele familien. Vennegjengen kan ta seg tur til hipsterbyene Amsterdam eller Berlin, hvor det alltid er liv og røre.

Sjekk restplasser til storbyer her.

Sommeren i New York kan nytes med piknik i Central Park. Foto: iStock

Restplasser til Syden

restplass.no er det mange ledige chartertur til hotte reisemål som Mallorca, Gran Canaria og Kreta. Kanariøyene er sikret sol året rundt – og Gran Canaria er alltid en stor favoritt blant nordmenn. Vi reiser gjerne tilbake til Hellas igjen og igjen. På øya Kreta er det mange muligheter for både en aktiv og avslappende ferie. I mai og juni stiger naturligvis varmegradene i Hellas og vi blir stadig forelsket i den lokale kulturen og atmosfæren.

Ellers er Kroatia alltid en sikker en vinner. Feriebyer som Split og Dubrovnik er populære om sommeren for en god grunn. Krystallklart vann, rik historie og garantert sol er noen av grunnene. I tillegg har reiser til Kroatia eksplodert etter TV-serien Game of Thrones. Mange av scenene er nettopp split inn i Dubrovnik og Split – og guidet turer gjennom de kjente stedene har skutt i været. Gjennomsnittstemperaturen i Kroatia kommer på 24 varmegrader i mai og 27 varmegrader i juni.

Se mange restplasser til Syden her.

Kroatia byr på spennende historie, og ikke minst herlige strender med krystallklart vann. Foto: iStock

Les også:

Kreta-ferie: Derfor elsker vi den østlige delen

7 reisemål for deg som vil reise med barn