SAS lar deg utforske sin nye kabin med Google Street View

Hvis du bruker Google Maps mye er du kanskje kjent med Google Street View. Google Street View lar deg kjøre gjennom byens gater, og utforske områder før du drar dit – noe som ofte gjør det lettere å være kjent med hvor du skal.

SAS+Google Street View

Nå har SAS benyttet seg av Googles teknologi for å gi den samme oversikten i sin nylig oppgraderte kabin på flyet Erik Viking. Du kan altså utforske flyet på forhånd fra innsiden, og resultatet er ikke mindre enn fantastisk!

Finn de billigste flybillettene i vårt Reisesøk

SAS jobber for tiden med oppgradering av sine langdistansefly, og Erik Viking, en Airbus 330, er en den første som er klar for å vises frem. SAS har i løpet av den siste tiden vist frem nye deler av sin oppgraderte kabin, men den nye kombinasjonen med Google Street View er nok noe av det tøffeste så langt som viser jobben som er lagt ned.

TV

Hva er på TV i dag?

«Gå» nedover midtgangen

toalett

Vi tok en tur på toalettet

 

Her er Google Street View kombinert med interaktive menyer, noe som gir et ekstra nivå av hva man kan oppleve og få informasjon om. Du kan «gå» nedover midtgangen fra hovedinngangen av flyet, og oppleve alt fra Business Class-delen til SAS Go. Ja, du kan faktisk til og med ta en tur innom toalettet! På noen punkter i løpet av turen kan du gå inn på en seterad og se hva den typen seter har å tilby, både av underholdning og hvordan den er konstruert.

Klikk her for å bestille hos SAS

«Mood Light»

Erik Viking tar totalt 266 passasjerer, og har også blitt oppgradert med «Mood Lighting». Med det skulle alt være lagt til rette for en behagelig langdistanseflyvning.

Prøv «gåturen» gjennom flyet selv her.

 

Andre saker fra Reisetips:

Verdens beste flyplassrestauranter

De mest irriterende folkene på flyplasser

Hit kan du fly direkte utenlands fra norske flyplasser

Gardermoen er verdens 49. beste flyplass – sjekk hvilken som er best i verden