Siste sjanse: Få opptil 50% rabatt på disse utvalgte hotellene

Sjekk de lekre hotellene du kan gjøre et kupp på nå!

Planlegger du en tur ut i Europa i vår? Kanskje en kort eller lang-weekend for å prøve hvordan det igjen er, å ta en utepils eller et glass vin på en utekafe, mens solen skinner i ansiktet.

Bare se på folkelivet mens man gleder seg til å gå ut å spise på et nytt sted på kvelden, og kanskje shoppe med et par ting hjem til vårgarderoben.

Våren i Europa starter nå, og i morgen har Norwegian 3 timers salg fra 10.00-13.00 på flybilletter, så kanskje du skulle vurdere å slå til på et hotellkupp nå? Hotels.com sitt salg på disse utvalgte hotellene varer kun ut dagen i dag, torsdag 2. mars.

Klikk her for å se hele salget!

 

Her er våre favorittkupp du kan gjøre nå:

 

Barcelona:

 

Her vil vi bo! På hotel NH Collection Barcelona Pódium i herlige Barcelona. Kun ut dagen i dag får du 25% rabatt på rom her- sjekk om det er flere ledige rom her!

 

…eller enda billigere her:

 

 

Et annet utmerket hotell du får til 52% rabatt nå er Hotel Barcelona Universal. Se bilder av dette lekre hotellet og sjekk ledig kapasitet her!

 

London:

 

 

Nå får du dette flotte hotellet beliggende sentralt i Battersea til 40% rabatt. Et kupp om du skal på helgetur til London i nær fremtid!

Her ser du flere bilder og sikrer deg rom

 

 

Madrid:

 

 

Benytt sjansen til å bo på Hotel Atlantico Madrid- et flott 4-stjerners hotell i Madrid- til 30% rabatt på prisen.

Book her før kl 24.00 

 

Nice:

 

 

En perfekt vårby med et supertilbud. Bo på Hotel Beau Rivage midt på Promenade des Anglais (hotellet har privat strand) for kun kr 750,- pr natt (dobbeltrom).

Sjekk det ut her, og se bilder!

 

 

Athen:

 

I Athen melder de sol og rundt 16 grader om dagen. Det betyr at du kan møte våren på dette hyggelige hotellet som du får til kun 376,- pr natt nå!

Sjekk det ut her!

 

Klikk her for å se hele salget!


(Merk at du kan veksle mellom verdensdeler på fanene øverst!)