Spar penger på siste sjanse-hoteller

Bestill i dag - nyt ferien din i morgen!

 

Du har fortsatt mulighet til å ta den ferien du så lenge har lengtet etter. Hotellnettstedet Hotels.com har massevis av siste sjanse-tilbud rundt omkring i verden.

Hva med en shoppingtur  til London, familietur til Barcelona eller en romantisk ferie i byen vi aldri blir lei, Paris? Sommeren skal nytes til fulle!

Klikk, bestill og vipps så er du på vei til å skape gode sommerminner.

 

Her er våre tips til hotell og siste minutt-reiser:

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Stockholm

Hva med å reise til ditt naboland for en herlig weekendferie med shopping, god mat og livlig uteliv? Stockholm er en fantastisk by å reise til for et lite avbrekk. Ikke minst er det deilig å være norsk i Sverige – da prisene er vesentlig lavere enn her i Norge!

Crystal Plaza Hotel

Lokalisert i Östermalm i næheten av den Kungelige Operaen. Hotellet er  i Art Deco-stil, og med 2 restauranter, treningssenter, gratis frokost og Wi-fi.

Les om weekendtur til Stockholm her.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

København

Det er ikke til å stikke unner stolen at Danmarks hovedstad ofte kan betraktes som den kuleste byen i Skandinavia. Røffere enn Stockholm, mer urban enn Oslo og helt klart en mekka når det gjelder gourmetmat. København har for lengst blitt en storfavoritt hos oss nordmenn og det er ikke uvanlig at vi velger oss en helgetur i denne deilige storbyen.

First Hotel 27

Hotellet ligger sentralt og i kort gåavstand til rådhusplassen og Strøget. 4-stjerners, og med en restaurant og bar/lounge.

Les om Københavns skjulte skatter her.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Göteborg

I denne byen vil du neppe kjede deg.

Ønsker du å reise til en by som byr på både historie, familievennlige attraksjoner, inspirerende butikker, kule hoteller, verdenskjente restauranter og hippe barer? Da er Gøteborg, Sveriges nest største by, stedet for deg.

Her finner du de billigste flybillettene til Gøteborg

Hvis du ikke ønsker å fly, er det også mulig å ta buss eller bil til den vakre byen.

Her kan du leie bil til en billig penge

 

Nääs Fabriker Hotel

Hotell med 4 stjerner i Tollered og med en restaurant og en bar/lounge. Flott hotell hvis du skal en tur med familien til Liseberg!

Les om hvorfor Gøteborg er byen alle må besøke i sommer.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Oslo

Tigerstaden er perfekt for deg som bor utenfor og ønsker å oppleve bra uteliv, gode shoppingmuligheter og andre kulturtilbud. Er du derimot en Osloenser, så har faktisk byen mange skjulte skatter som venter å bli oppdaget. En tur til hovedstaden slår aldri feil. Bo på HTL Karl Johan for å bo sentralt og bra.

HTL Karl Johan

Les den store Oslo-guiden her.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

London

Storbyen har alltid noe spennende på lur og vi nordmenn elsker å ta turen hit for de utallige tingene man kan gjøre. Shoppingtur til London? Ja, takk. Da vil vi helst bo sentralt og i nærheten av alle godbitene. Her bør du bo:

The Strand Hotel Palace

Hva med en liten ferie i London? Byen man aldri blir lei av. Dette hotellet ligger sentralt i Soho med 4-stjerner, og med en restaurant, nær King’s College London.

Les topp 10 London her.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Paris

«Oui, Oui, Pari» ! Paris er romantikkens hovedstad hvor hver bydel er som et land i seg selv. Turister sikler etter å besøke Paris, og vi nordmenn er heldige som har byen kort flytur unna.

Her bør du bo:

Novotel Paris Centre

Perfekte hotellet hvis du vil bo billig, bra og i nærheten av Eiffeltårnet. 4-stjerners, og med 2 restauranter og innendørs basseng.

Les 20 grunner til å reise til Paris.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Roma

Feriemessig er det svært mange grunner til å la veien føre til dagens Roma. En by som på spektakulært vis klarer å kombinere det klassiske med det moderne, det historiske med det nyskapende og det romantiske med det aktive. Roma er byen alle bør ha besøkt. I hvert fall minst en gang.

Rome Cavalieri

Dette hotellet har trolig den beste utsikten mot Roma by. Hotell i en forstad, med 2 restauranter,innendørsbasseng og 3 utendørsbassenger.

Les slik får du den perfekte turen til Roma.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Barcelona

Europas mest populære by vi gjerne returnerer til, igjen og igjen.

Barcelona fascinerer og overrasker, og er ulikt alt annet man har sett. Her finner du særegne kunstneres verker spredd utover i det offentlige rom, mote med et eget, forlokkende preg, glade mennesker som liker å feste hele natten, og veldig, veldig god mat.

Expo Hotel Barcelona

En liten ferie til Barcelona kan være perfekt for et avbrekk. Strand og storby i ett? Ja, takk. Expo Hotell ligger i I Sants-Montjuic med 4 stjerner og flott utsikt. I nærheten av  Placa d’Espanya.

Les 20 grunner til å reise til Roma.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Amsterdam

Byen er i dag rangert som en av de beste i verden å bo i, en av de mest innovative byene i verden og er an av de viktigste finansbyene i vår verdensdel. Over 4,6 millioner mennesker besøker Amsterdam som turist hvert eneste år. Det er det mange gode grunner til.

Park Plaza Victoria

Et hotell med et flott beliggenhet. 4-stjerner, og med 2 restauranter, nær Oude Kerk.

Les topp 10 sommertips for et unikt Amsterdam-opphold.

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Praha

Praha er en av Europas mest attraktive storbyer i Europa. Det meste du bør se av byen kan du gjøre helt gratis, og skal du først bruke litt penger, så bruker du kun tredjedelen av det det hadde kostet i norske kroner. Praha er en perle av et sted, og virkelig magisk.

Grand Hotel Bohemia

Dette er et luksushotell med 5-stjerners i nærheten av det gamle torget – stedet du vil bo på hvis du skal til Praha!

Les også: Reis på weekendtur til Praha

Finn flere siste sjanse-hoteller her.

 

Budapest

Ungarn er et populært reisemål blant nordmenn, særlig hovedstaden Budapest. Byen har mange kulturelle tilbud, sjarmerende landsbyer, vingårder og vakker natur.

K&K Hotel Opera

Hotell i luksuriøs stil, og med 2 restauranter, nær Stefansdomen – et perfekt beliggenhet.

Les også: Buda eller Pest? Budapest, uansett.

 

Tallinn

Skal man til Estland er det vel først og fremst Tallinn man bør se.

Hovedstaden med sine 401 000 innbyggere er en fascinerende hansaby med en god stemning og en bykjerne som tar én tilbake til middelalderen. Byen er også Estlands eneste havneby og det går båter hit både fra Helsinki og Stockholm, for den som foretrekker å reise med det.

Les mer om Estland her. 

Det er kjempebillig å fly til Tallinn, du kan sjekke flyprisene her. 

Hotel Telegraaf

Reis til Tallinn og sjekk inn på dette luksushotellet som ligger i en perfekt beliggenhet i gamlebyen. Du får også gratis frokost og Wi-fi. Hva er vel bedre enn det?

Les også: Estland, Latvia eller Estonia?

Finn flere siste sjanse-hoteller her.