Skal selge nattmat med sexleketøy – gjett hvor…

Det danske burgerstedet Hot Buns fikk massiv kritikk da de åpnet tidlig i 2014. Bakgrunnen var uniformen til kjedens servitører. Uniformer som fremhevet kvinnelig anatomi. Faktumet at burgerstedet også har fått god kritikk med skryt av sine gourmetburgere fikk noe mindre oppmerksomhet enn den som man fikk av uniformene.

Sjekk flybilletter til København her

Nå går kjeden videre, og lanserer et take-awaysted. Hot Buns After Dark. Her kan man kjøpe en vibrator sammen med gourmetmat fra 23.00 til 06.00 onsdag til lørdag. Eller som innehaveren Mathias Kær sier til AOK:

– Vi vil gerne vække folks appetit. Både på den ene og den anden måde

Kritikken mener han at de har tatt til seg. I hvert fall i en noe overført betydning.

– Sidst fik vi masser af kritik fra Dansk Kvindesamfund, fordi de mente, at uniformen til vores piger var nedværdigende. Vi vil selvfølgelig gerne vise, at vi er åbne for kritik, og har derfor ændret outfittet fuldstændigt.

Det er mulig at det nye take-awaystedet får like mye kritikk, om ikke mer. De nye uniformene er nemlig kun hofteholdere, truser og blonde-bodyer. Burgermenyene selges sammen med den eksklusive Fifty Shades of Play-linjen av sexleketøy. Slik som under:

Er du i Danmark og København kan du finne Gothersgade 3-5. Hot Buns After Dark. Åpningen er 25.september. På dagen kan du for øvrig sitte ned samme sted, rett ved Kongens Nytorv og nyte slikt som dette:

De kuleste hotellene i København

 

 

Nimb Hotel

Det var en gang….Eventyr er alltid til stede i Nimbs 17 unikt innredede suiter. Skal du gjøre ditt besøk i København minneverdig, så er Nimb det hotellet du må oppleve. Nimb ble opprinnelig bygget i 1909 som en maurisk basarbygning av Tivolis arkitekt og direktør Knud Arne Petersen. I dette fantasislottet åpnet restaurant Nimb, oppkalt etter søstrene Henriette og Zerina Nimb, stedets første restaurantører.

Nimb er i dag et tempel for den gode smak, ganen, sinn og øye.

Hotellet er et eksklusivt boutiquehotell som ingen andre i verden, og likevel hjemmekoselig, intimt og storslått på samme tid. Hotellets stil har både tivolimagi og varmt nordisk stemning. Flott beliggenhet, praktfull utsikt over Tivolihagen, og upåklagelig service.

Se nærmere på hotellet her 

 

Copenhagen Admiral Hotel  

Dette karakteristiske hotellet i det flotte Frederiksstaden-området – hjemmet til den kongelige familien og Marmorkirken (Frederiks kirke) – har et nautisk tema med modellskip og deler av mast som dekorerer lobbyen. En overnatting på hotellet er en opplevelse i seg selv.

Bygningen, som i dag huser Copenhagen Admiral Hotel, er fra 1787. Det som den gang var et gammelt pakkhus er gjort om til et meget stilrent hotell som byr på muligheten til å nyte det beste av både fortid og nåtid i hjertet av København.

Hvert av de 366 rommene er unikt. Her er det vakre rustikk trebjelker som gir rommene individuelt preg, og solide teakmøbler spesialdesignet for Admiral Hotel. Restauranten SALT serverer i tillegg gastronomiske klassikere og nye innovative kombinasjoner.

Se nærmere på hotellet her

 

Skt Petri

Et av Københavns hippeste hoteller ligger rett ved latinerkvartalet, kjent for sine shopping muligheter og caféer, noe som gjør Skt. Petri til et perfekt utgangspunkt når du besøker København. Hotellet er også et utmerket sted for møter og konferanser, og kanskje ikke så overraskende ble det i 2010 kåret til Skandinavias beste businesshotell av CNBC.

SKt Petri ligger i en ombygd 1930 varehus, med romantisk utsikt over byens tårn og spir. Hoteller tilbyr 268 store og elegante rom, inkludert 24 suiter. Rommene gjenspeiler skandinavisk kvalitet og luksus. På hotellet kan du også boltre deg i fantastisk mat og drikke som sender smaksløkende til drømmeland.

Sjekk ut hotellet her

 

Hotel D’Angleterre

Med mer enn 250 års historie er Hotel D’Angleterre en legendarisk københavnsk institusjon berømt for sin eleganse, luksus og stil. Denne gamle skjønnheten har vært setting for politiske og nasjonale hendelser opp gjennom Danmarks historie.

Hotellet er er resultat av et kjærlighetsforhold mellom to unge mennesker, som sammen etablerte en restaurant på Kongens Nytorv i 1755. Det er her D’Angleterres historie begynner. Hvis veggene kunne tale, ville de fortalt om eventyr.

Hotellet har 123 romslige rom med åtte suiter som tar eg tilbake til en tid med ren overdådighet og storhet. Velutstyrte rom, komfort av høyeste klasse, eksklusiv bar, høflig og vennlig personale, og kvalitet på alle måter.

Se nærmere på hotellet her- sjekk priser og tilgjengelighet

 

 

Stay Copenhagen

Et litt annerledes luksusvalg siden vi snakker om et leilighetshotell. Det er nemlig supre og minimalistiske leiligheter i et flott designhotell i Amager-område i København, et hipt området med kunstgallerier og mange flotte restauranter. Hotellet byr på en veldig avslappet stemning,

Det er dagligvarebutikk, sushi-restaurant og kiosk i bygget som er nytt (oppusset i 2010), og leilighetene er store og romslige med designmøbler og alle fasiliteter. Kanskje du skal lage frokost på senga?

Du finner hotellet her

 

Hotel SP34 (Fox)

Dette hotellet er en veldig annerledes hotellopplevelse. En gruppe på 21 unge kunstnere fikk nemlig carte blanche med innredningen, og dette resulterte i noen av de mest idiosynkratiske hotellrommene du noensinne vil se.

Rommene varierer fra nesten overdådig kitsch «Heidi» i rom 409, til «Ecstasy» i rom 206, til og med et veggmaleri inspirert av en Nick Cave sang. Dette er definitivt ikke et hotell for elskere av det tradisjonelle.

Hotel SP34 (tidligere Fox) har 61 rom fordelt over fem etasjer på to bygg. De er ikke store, har en grei størrelse, men noen er nok av det minste slag. Gratis vin mellom klokken 17.00 og 18.00, lokal produsert organisk mat, unike kunsterdesignede rom og en litt annerledes hotellopplevelse på et hotell med sjel. Etter at man skiftet navn har også servicegraden økt betraktelig!

Se nærmere på hotellet – sjekk priser og tilgjengelighet her

 

Scandic Front

Dette vakre boutiquehotellet nær Nyhavn ligger midt i hjertet av ting. Det har en flott beliggenhet rett ved Nyhavns kanaler med sine barer og restauranter, og i nærheten av Bredgades mange antikvitetsbutikker.

Hotellet tilbyr 132 flotte rom med moderne skandinavisk design, og en god blanding av luksus og komfort. Ikke overraskende at Scandic Front tiltrekker seg et design-bevisst internasjonalt publikum. Den trendy hotellbaren er også et populært møtested for københavnerne.

Du finner hotellet her

 

Avenue Hotel

Avenue Hotel ligger sentralt til i København, som en del av grønne Frederiksberg med butikker og kulturelle opplevelser, og samtidig i gåavstand fra Rådhusplassen, Tivoli og Strøget.

Når du stiger inn på Avenue Hotel, venter det deg en helt spesiell opplevelse. Her glemmer du nemlig ikke hvilken by du har våknet opp i. Hotellet er elegant men samtidig avslappet og hjemmekoselig, mens hotellets lounge er en stor detaljrikdom.

Avenue Hotel har 68 flotte rom, inkludert 10 suiter og 11 familierom med fire senger i hver. Restauranten serverer utsøkte småretter, og baker sitt eget brød.

Se nærmere på hotellet her

Les også: Københavns skjulte skatter