Skiguiden 1: Det beste av Østerrike

Gå for puddersnø og fine bakker i Saalbach-Hinterglemm

Skisesongen er for mange nordmenn den beste tiden av året. I vårt langstrakte land har en rekke flotte steder for ski-entusiaster, men skal du virkelig oppleve de beste anleggene, fylt med puddersnø og fine bakker, da bør du reise utenlands. Men, hvor bør du reise?

I den første episoden av Skiguiden forteller vi deg hvorfor fantastiske Saalbach-Hinterglemm i Østerrike er en av de stedene du bør prioritere.

Her finner du resten av episodene av skiguiden:

Skiguiden 1: Det beste av Østerrike

Skiguiden 2: Hva er ditt favorittsted i Alpene?

Skiguiden 3: Hvordan motivere de yngste skikjørerne?

Skiguiden 4: Prepping av skiene

Skiguiden 5: Er dette verdens dyrest skitur?

Skiguiden 6: Dette må du skaffe deg før skiferien!

SKIGUIDEN – Episode 1

Det beste av Østerrike: Saalbach-Hinterglemm

505954633

Kun noen minutter i bil fra Saalbach i Østerrike finner du skianlegget Hinterglemm. Hinterglemm er for veldig mange nordmenn et av de beste stedene for å stå på ski i Østerrike, det på grunn av den silkemyke og lett tilgjengelige puddersnøen som pryder bakkene. Men det er ikke bare puddersnøen gjør Hinterglemm til et av Østerrikes flotteste anlegg: bakkene er fine og spennende, de er gode på å preparere, samt at byen Saalbach er fantastisk.

Fire favoritthoteller i Saalbach

Planlegger du en reise til skianlegget Hinterglemm, bør du innlosjere deg i et av hotellene i byen Saalbach. Her varierer prisen i forhold til hotell og periode. Ønsker du å spare penger på hotell, bør du være åpen for å reise midt i ukedagene. Dette er våre fire favoritthoteller i Saalbach:

Alpinresort Sport & Spa

1249670_68_z

Bestill hotellet her

Art & Ski-in hotel Hinterhag

5649045_39_z

Bestill hotellet her

The Alpine Palace

3025825_18_z

Bestill hotellet her

EVA Village Hotel

2650164_80_z

Bestill hotellet her

Slik kommer du deg til Saalbach-Hinterglemm

Saalbach ligger 10 mil fra Salzburg, og hit går det direktefly både fra Oslo, Stavanger og Bergen. Vårt beste tips er å leie en bil fra flyplassen i Salzburg og selv komme deg frem til vinterparadiset. Her finner du de beste leiebilene.

Søk etter du billigste flybillettene her