Slik fant de drømmeturen til en billig penge

Da de tre barndomskameratene Knut, Daniel og Sven satte seg ned for å planlegge sommerferien, var målet å ha det så gøy som overhodet mulig og samtidig bruke minst mulig penger. Reisemålet måtte være billig og varmt, med fine strender og muligheter for å slappe helt av. Etter litt research ble avgjørelsen tatt – Tyrkia var landet og Antalya stedet.

– Etter å ha søkt på nettet, fant vi ut at det var lowcostsholidays.com som hadde de beste prisene og datoene, sier Daniel.

Det perfekte feriemålet

Tyrkia er ansett for å være blant verdens topp 10 turiststeder, og utpekte seg raskt som det perfekte feriestedet for guttegjengen. Byen Antalya er kjent som Middelhavets perle, og med de endeløse strendene og det behagelige klima er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor.

yay-12584412-digital

Vakker natur i Antalya

Antalya er den perfekte kombinasjonen av moro og avslapping, og du får både badeferie og byliv i ett. Er du blant de som liker å gjøre andre ting enn å være på stranda, kan du gå tur i gamlebyen, shoppe, ta taubane og slappe av i tyrkisk bad. Antalya kan også friste med et yrende uteliv – et stort pluss for en kompisgjeng på tur.

Les mer om reisemålet og finn din tur her.

På sommerferie er det deilig å slippe å bekymre seg for at noe skal gå galt, både før og underveis i ferien. Lowcostsholidays skjønner at livet kan være uforutsigbart, og i tillegg til fleksibel booking tilbyr selskapet 24/7 assistanse og råd mens du er på ferie. For de tre kameratene på tur var dette viktig da de bestilte tur.

Skreddersydd ferie

yay-1506183-digital

– Vi var ute etter et tilbud som lot deg reise i mindre enn 7 dager siden vi bare hadde 6 dager ferie, og for å være ærlig var lowcostsholidays den eneste siden som lot oss booke færre dager. Det var akkurat det vi trengte, sier Sven.

I dag har reisende alle muligheter til å finne de billigste turene, og det er ofte priskrig mellom reiseselskapene. Lowcostsholidays har funnet oppskriften på å gi kundene best verdi for pengene – sjekk det ut selv og les mer om selskapet på deres sider.

Les mer om lowcostholidays og planlegg din tur her.

– Alt vi ville var å nyte de få feriedagene våre fullt ut, uten å måtte blakke oss helt, sier Knut. Det var nettopp det guttegjengen oppnådde med lowcostholidays.