Slik fikk jeg New York-hotellet til halv pris

Designhotell ved Central Park til under tusenlappen.

Jeg elsker å reise, og har derfor alltid testet mange forskjellige tjenester og nettsider for å kunne få både flybilletter og hoteller til rimeligst mulig pris. Men der jeg tidligere kunne reise til andre siden av jorden med sekken på ryggen og ta alt på sparket, er jeg i dag mer opptatt av minst mulig stress og best mulig kvalitet. Men prisen, den er fremdeles viktig.

Luksus og kvalitet til uslåelige priser

Noen av de nettsidene jeg har testet ut blir fast brukt når jeg skal booke min reise, men de fleste blir vraket. Derfor ble jeg positivt overrasket når jeg fikk øynene opp for Secretescapes.no. Som medlem av tjenesten mottar du eksklusive reisetilbud med fokus på luksus og kvalitet til uslåelige priser.

Hver uke mottar du nye kampanjetilbud som er gyldige i cirka 14 dager. Tilbudene består av luksushoteller og pakkereiser til destinasjoner over hele verden, og prisene er redusert med opptil 70 prosent. Ofte får du også noen ekstragoder med på kjøpet som gratis romoppgradering, spabehandlinger, middag og velkomstgaver.

 Artikkelen fortsetter under bildet

Untitled-4

 

Nettsiden har raskt blitt populær blant kvalitetsbevisste skandinavere, med over en halv million medlemmer bare i Norge, Sverige og Danmark. Tilbudene er kun tilgjengelige for medlemmer, og medlem kan du bli helt kostnadsfritt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg med din epostadresse på nettsiden Secretescapes.no. Når du har gjort dette får du tilgang til de uslåelige tilbudene som også gjør at du slipper å bruke tid på å lete etter de beste dealene neste gang du skal booke en reise.

New York-hotell til under tusenlappen

hudson

 

Når jeg skulle booke reise til New York var det viktig med god kvalitet og sentral beliggenhet, men i en by der gjennomsnittlig pris på én natt på hotell koster rundt 2000 kroner blir det vanligvis ikke billig. Derfor slo jeg til når Secretescapes.no sendte ut et tilbud på Hudson Hotel som ligger et stenkast unna Central Park. Hotellet er hipt og luksuriøst, og har akkurat  det jeg trenger og ønsker meg – god standard og en atmosfære hvor design står i fokus, et rom jeg kan sove og dusje på, en bar jeg kan ta en drink i før middag og sentral beliggenhet.

Sist gang jeg besøkte byen betalte jeg 1500 kroner natten for et helt ok Best Western-hotell via en hotellbooking-side. Denne gangen gleder jeg meg til luksus og design for under tusenlappen.

Finn drømmehotellet ho Secret Escapes. Registrer din epost her. 

 

Skrevet av : Ingrid L. Kvam