Slik gjør du 50 Shades Of Grey-romansen virkelig

Ha det bra, Christian Grey. Nå er det du som er i hovedrollen.

Denne helgen er det duket for premiere på filmen Fifthy Shades of Grey. Spenningen og ikke minst forventningene, er å ta og føle på – folk i alle aldergrupper kan nesten ikke vente på å se filmatiseringen av forholdet mellom collegestudenten Anastasia Steele og businessmannen Christian Grey.

Mens film-feberen skyter i været, er det en rekke hotell som har bestemt seg å å gi gjestene sine det lille ekstra … I tillegg viser vi deg hvordan du, til en mye rimeligere pris, kan skape din egen 50 Shades Of Grey-helg.

Perfekt for en storkar:

Sex in the city?

2793960

Dette er mer et reelt spørsmål, enn en referanse til serien om Carrie Bradshaw – i hvert fall hvis du slår til på hotell-pakken som tilbys i New York i forbindelse med 50 Shades of Grey-filmen.

Hotellet Ink48 på Manhattan tilbyr nemlig følgende:

På hotellet får du få levert mat som skal øke sexlysten (!); østers, avokado, bananer og sjokolade. I tillegg til dette, vil man få utdelt en «Babeland-Kit» som inneholder et slips, bondage-kit, en åre og pulver perfekt til harde slag, og ikke minst vil begge få en 50-minutters massasje på rommet når det er ønskelig. Ved siden av disse effektene, vil gjestene også få gratis adgang til «Museum of Sex» og 200 dollar som kan brukes på undertøysbutikken Agent Provocaterur eller La Perla. Hva venter du på?

Bestill hotellet Ink48 på Manhattan her

(Hotell-pakken kan kun fåes mellom 5. februar og 1. mars) 

Luksus og romantikk på Eden Roc

15431_271_z

Eden Roc er en av verdens mest luksuriøse hotellkjeder, og selvfølgelig har også de utarbeidet en skikkelig sexy hotellpakke i forbindelse med filmen – denne gang på hotellet i Miami.

Pakken inkluderer en luksus suite med king size-seng, et gavekort til Regal Cinemas South Beach for å se den omtalte filmen, sjokolade dekket med jordbær på hotellrommet og et «Red Room of Pain»-cocktails på i baren på hotellet når du ankommer. I tillegg til dette utdeles det et sexy «ikke forstyrr»-skilt til hotelldøren, et kit med en rekke gratis produkter, en gratis champagne til middagen på hotellet og 20 prosent av bespisningen på rommet.

Oppholdet er kun tilgjengelig frem til 28. februar – uansett 50 Shades of Grey eller ikke, dette hotellet bør du uansett oppleve en gang i livet.

Sjekk ut det fantastiske hotellet her

Der det hele startet…

the-heathman-hotel-portland-oregon-home1-top

Romansen mellom den unge Anastasia Steele og forretningsmannen Christian Grey begynte på det elegante Heathman Hotel i Portland i USA. Hva med å overraske din utkårede med et opphold her? Hotellet har nemlig utarbeidet en 50 Shades of Grey-pakke, som virkelig topper det meste. Skal du være kar, så skal du være kar:

Seks dager, og syv netter på det anerkjente hotellet, en privat middag for to på eiendommen, en privat shopping-tur i Portland sentrum (til en verdi av fem hundre dollar), en ekte «bonfire» på stranden, som også inkluderer tjenere som garanterer en bortskjemt stemning, champagne eller Brandy-skål på toppen av det 8500 fots høye fjellet «Hood», og det etter en utflukt med beltvogn i området. I tillegg til dette er også frokost, vin-smaking og luksus transport til og fra alle arrangementer inkludert. Er dette noe for deg?

Bestill hotell-pakken her

Her finner du de billigste og beste flybillettene

Lag din egen 50 Shades of Grey-helg

Hotell-pakkene ovenfor er fantastiske, men også hakket over enhver manns budsjett. Men ikke la deg skremme så lett. Hva med å lage en 50 Shades Of Grey-helg, helt på egenhånd? Som i tillegg er mye rimeligere?

Det finnes en rekke hoteller i nærheten hvor romantikken garantert vil blomstre, og som det ikke koster så mye å fly til. Kanskje det er her sexlysten vil eksplodere? Dette er våre heteste anbefalinger:

Det hotteste hotellet i Oslo

tt

Dette designer hotellet har alt du trenger for en het weekend. Hotellet, som har Oslos beste beliggenhet, oser av design og kvalitet. Nyt dagene i sengen på de fantastiske rommene, spis middager på anerkjente restauranter på hotellet eller i nærheten, bruk dagen i de unike spa-fasilitetene, eller gjør akkurat hva du selv tenker at et 50 Shades of Grey-opphold bør inneholde.. Her kan du lese mer om The Thief.

Bestill oppholdet på The Thief her

Omringet av romanse i Stockholm

Oppdag den spesielle atmosfæren i Stockholm, eller Gamla Stan som byen også kalles, ved å bo på det flotte 4-stjerneshotellet Diplomat.

Bestill hotellet her

Det perfekte utgangspunkt for en frekk helg

Luksushotellet Clarion Hotel Post ligger i den tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget i Göteborg. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover det vanlige. Rommene er ekstra romslige og delikat innredet, samt at hotellet tilbyr en delikat frokostbuffet. På hotellet har du i tillegg tilgang til to restauranter (hvor restauranten vRÅ er kåret til Gøteborgs beste!) og to funky barer- hvor dere kan nyte en drink eller to. Skönhetsfabriken, hotellets deilige spa, er også en god grunn til å velge nettopp dette hotellet.

Bestill hotellet her

Og for all del…

Her finner du utstyret du trenger for helgen