Slik lager du din egen fotball-tur

Lyst til å se Premier League?

Mange nordmenn vil gjerne dra over til England (og Wales) for å se kampene i den øverste divisjonen på balløya. Vi gir deg guiden til hvordan du får dratt på kamp med både få og mange venner.

Å få tak i billetter til kampene i Premier League er heller ikke alltid lett. Svartebørsbilletter er dyrt, og ofte svært risikabelt. Offisielle turer gjennom supporterklubber krever medlemsskap og at man godtar et fast turopplegg. Vil du ha en større fleksibilitet, oppleve noe ekstra og velge bosted med større muligheter har vi funnet pakkene for deg hvor du er sikret kampbillett og noe ekstra som garantert vil være noe å snakke om når du kommer hjem. Fordelen er at du er helt 100 prosent sikker på turen og billettene.

Vi ber for øvrig om unnskyldning på forhånd for ikke å ha dekket alle lagene i den øverste divisjonen. Vi har fokusert på de lagene som endte på de syv øverste plassene i fjorårets serie.

Manchester United og City

Det er veldig populært å se kamper på Old Trafford og Etihad Stadium , som med de fleste andre store lag i England. Løsningen er å kjøpe såkalt Matchday hospitality. Dette er billetter som i utgangspunktet koster litt mer enn normale billetter, men som også gir noe ekstra.

The Midland – supert hotell med god plassering i Manchester

Hos United får du på de billigste billettene en mulighet til å møte en tidligere United-legende, middag (2 retter), program til kampen, drikke (champagne når du kommer) samt en kampgave. På de aller gjeveste kampene går prisen opp, men da er det også inkludert fri bar. Det koster fra 900 kroner per billett, men husk at de aller gjeveste kampene går fort. Du kan bestille her.

City har også sine kamppakker. Hos City er de billigste pakkene kun inkludert kampprogram og en egen pub/bar, men med meget gode billetter. Du kan bestille dem her.

Fly booker du til Manchester. Det er mange flyselskaper som flyr direkte dit. Sjekk flypriser her. 

Hotell: The Midland – et ikonisk hotell midt i Manchester med en svært hyggelig bar. Se nærmere på det her.

Chelsea

Dette London-laget er plassert midt i kanskje det mest fasjonable strøket av byen. Deres Matchday Hospitality koster fra 1400 kroner. De billigste mulighetene inkluderer middag og gode plasser. De dyreste billettene inkluderer at en tidligere Chelsea-spiller viser deg rundt på stadion før kamp. Prisen er da 3 600 kroner. Det inkluderer en treretters middag, en eksklusiv gave og denne rundturen. Du kan bestille her.

For hoteller i London kan du bruke vår virkelig store Londonguide. Eller du kan bestille på hotellet som ligger på stadion: Millenium & Copthorne. 

Fly til London er ikke vanskelig å finne. Søk etter fly her.

Arsenal og Tottenham

Begge disse lagene spiller nordøst i London. Det kan derfor være hensiktsmessig å bo i hvert fall opp mot disse tos hjemmebaner hvis du skal se dem.

Hos Tottenham kan du bestille billetter her. De billigste billettene hos Tottenham koster 295 pund (de som foreløpig er på salg). Dette er eksklusive pakker med middag, bar, spillermøte med mer. Du kan også sjekke billetter her.

Arsenal er kjent for å ha høye priser på det meste, og du må regne med å betale fra 400 pund og oppover for det som også regnes som de beste pakkene for fotballfans på fotballøya. Du kan bestille her.

Vi hadde sett etter hotell i City, Holborn eller på nordsiden av Oxford Street. Sjekk vår guide til London her for tips om gode hoteller, restauranter og puber.

Liverpool og Everton

Det skiller noen hundre meter på disse lagene, og lagene har også relativt tilgjengelige superpakker for fans av lagene. Hos Liverpool er prisen fra 95 pund per kamp, mens Everton ligger på omtrent det samme.

Her kan du sjekke tilgjengeligheten til Liverpool

Her kan du sjekke tilgjengeligheten hos Everton

Liverpool er en svært hyggelig by, og som vi skrev i vår guide til de aller beste gutteturene så er det en by for fotball, øl og musikk. Vår store hotellanbefaling er Indigo City Center. Svært sentralt og et godt hotell.