Foto: istock

Slik bor de rike på ferie

Luksushotellene du må punge ut mye for.

Alle er ikke like. Eller alle har i hvert fall ikke like mye. Vi har kikket på seks hoteller du neppe har råd til. Eller har du det? Vi har funnet frem noen av verdens beste luksushoteller fra Laurel Nights.


Jodphur, India: Umaid Bhawan Palace

Umaid Bhawan Palace, Jodhpur, Dining

Umaid Bhawan Palace har mottatt flere utmerkelser som verdens beste hotell 2016, deriblant hos reisemagasinets Condé Nast Travelers Gold List 2014 og TripAdvisor.

Dette storslåtte palasset i gul sandstein ligger høyt oppe i indiske byen Jodphur,  som er faktisk et av de flotteste palassene i India.  Palasset ble bygget mellom 1928 og 1943 og omringet av en hage på 10,5 hektar, noe som gjør den til en av de største private boligene i verden.

Luksushotellet ble arvet i generasjoner og tilhører i dag barnebarnet til Umaid Singh, mens ander deler tilhører Taj Hotels. Selv om hotellet har kun 64 rom fordelt på 3 etasjer, så får du oppleve hvordan det er å bo som kongelig. Du kan velge mellom flere kongelige suiter, og spise fantastisk frokost med en spektakulær utsikt over hagen og ørkenen. I tillegg får du egen butler, samt tilgang til en vintage-bil med privat sjåfør som kjører deg rundt i Jodphur.

Se mer av hotellet her.


London: London: 41

41, London, Inngangsparti

Du trenger egentlig bare å ta en liten kikk på adressen for å skjønne at dette hotellet er noe utenom det vanlige: 41 Buckingham Palace Road. Selvfølgelig får du din egen butler hvis du bor her, og hotellet har dobbelt så mange som jobber på det i forhold til gjester. Luksusen er her til å ta og føle på. De laveste prisene du får på hotellet er litt over 4 000 kroner natta, men skal du bo her i en helg på en av suitene må du regne med rundt 15 000kr per natt. Om det er verdt det? Vel, hvor mange ganger lever vi egentlig?

Se de utrolige bildene fra hotellet her


Maldivene: Cocoa Island by COMO

Cocoa Island by COMO, Makunufushi, Strand

Maldivene er for mange det ultimate drømmereisemålet. Og med tanke på den slående vakre naturen øyene preges av, med sine kritthvite strender og vann på alle kanter, er ikke det rart.

På Cocoa Island er alt lagt til rette for en magisk bryllupsreise, og en gåtur rundt øya dette resortet ligger på tar ikke lang tid. Her er du vekk fra verden, vekk fra alt. Kun 33 luksus-bungalower, men alle fasilitetene du kunne forventet deg fra et stort resort. Helt fantastisk.

Se mer av hotellet her.


Paris: The Ritz

?????????????????????????????????

Hotel Ritz er luksushotellet alle snakker om i Paris. Det glamorøse hotellet har fungert som et luksushotell for mange kjendiser opp gjennom tidene, men den mest kjente personen som har overnattet her er legendariske Coco Chanel. Her bodde hun hyppig før hun faktisk flyttet inn på hotellet i 1937 og bodde på sitt «private sted» i 34 år. Under innflyttingen tok hun med seg sine møbler, inkludert en beige sofa i semsket skinn og en sammenleggbar skjerm. Forresten, så åpnet verdens første Chanel-spa sine dører på The Ritz i mars 2016. Luksus på høyt nivå.

Se mer av hotellet her.


New York: Four Seasons Hotel

Four Seasons Hotel New York, New York, Suite, 1 kingsize-seng (Central Park), Utsikt fra gjesterom

Det høyeste luksushotellet i New York har enda større rom enn The Setai (de minste er 46 kvm). Noen helt utrolige suiter, virkelig fine rom på alle nivåer og Calvisius Caviar Lounge. Baren på hotellet heter The Bar, og det er ikke bare tilfeldig. Et galleri i lobbyen har veldig fin kunst og gullsmedbutikken på hotellet er en opplevelse i seg selv.

Se mer av hotellet her.


Mexico, Cabo: Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort

Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort, San Jose Del Cabo, Juniorsuite, takterrasse, king, havuts., Terrasse/veranda

Kåret til det beste hotellet i Mexico, rangert som ett av de tre beste hotellene i Nord-Amerika og med mulighet for spill på fire golfbaner i nærheten i tillegg til vidunderlig mat, service og alt annet man kan forvente seg av et toppklasseresort. Ekstra pluss for alle de romantiske mulighetene på hotellet.

Les mer om hotellet her.


Laurel Nights

http://pbx.images.nettavisen.no/?h=800&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2015/12/ladyinred.jpg

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.