Spahotellene du velger i sommer


Sommeren nærmer seg med stormskritt, så hvorfor ikke starte planleggingen av en deilig weekend eller midtuke med et avslappende spaopphold?

Her er tre hoteller som kan gi deg fantastiske spaopplevelser, kulinariske reiser og som har en utrolig sommerlig beliggenhet.

Quality Spa & Resort Holmsbu

En time utenfor Oslo finner du denne perlen helt nede i fjæra. Hotellet har egen sandstrand, marina og brygge, og spaanlegget inneholder et vannområde, 12 behandlingsrom og et treningssenter på 265 kvadratmeter. Her kan du ta deg en dukkert i bassenget, nyte utendørs eller innendørs boblebad, dyppe deg i kaldkulpen med påfølgende badstue og utsikt over fjorden.

QR_Holmsbu_utebasseng01

Hotellet har 52 rom, men du kan også velge å bo i en av deres sjøboder eller villaer i vannkanten. Middagen inntar du i restauranten mens du nyter sjøutsikten gjennom de store vinduene. I skoleferiene arrangeres det daglige barneaktiviteter som barnespa, barnekino og skattejakt.

sjøbod

Book hotellrom på Quality Spa & Resort Holmsbu her.

Farris Bad

Dette populære hotellet er et «must» å besøke for spaelskeren. Hotellet har en idyllisk beliggenhet ved Larviksfjorden, og kan tilby 2500 kvadratmeter med spa-areal etablert på en ekte mineralholdig kilde. På behandlingsmenyen finner du blant annet kroppsinnpakninger, algebehandlinger, luksusskrubb og en rekke duobehandlinger for deg som ønsker en romantisk opplevelse.

NHR_Farrisbad_thehotel_05

Fra hotellets restaurant ser du ut mot fjorden og Svenner fyr, samtidig som du nyter retter laget på ferske og lokale råvarer. For varme sommerdager passer det utmerket å innta måltidet sammen med frisk sjøluft ute på strandterrassen.

Du bor i moderne innredede rom med god plass, eller oppgraderer til et rom med eget spabadekar og balkong. Velger du deluxerom får du i tillegg den beste utsikten på hotellet.

Book hotellrom på Farris bad her.

Quality Spa & Resort Norefjell

Hvorfor ikke tilbringe litt av sommeren i den vakre norske fjellheimen? Quality Spa & Resort Norefjell er faktisk kåret til «Norway’s Leading Spa Resort» to år på rad, og tilbyr behandlinger av ren nordisk natur med norske eteriske oljer. Du kan blant annet bli svøpet inn i einer, gran eller furu, få kroppen massert med steiner og bli pakket inn med nordisk myrtov.

QR_Norefjell_sommer_01

Hotellet er en populær vinterdestinasjon for skientusiaster, men det finnes også en rekke opplevelser for deg som vil reise hit i sommerhalvåret. Nærområdet har flotte turmuligheter for fjellvandring, og like ved hotellets landsby finnes en strand og et tjern hvor du kan bade, spille sandvolleyball eller leie kano. Hotellet har også innendørsaktiviteter som klatrevegg og barnesone i skoleferiene med blant annet spillrom, lekerom, filmlerret og bordtennis.

På Quality Spa & Resort Norefjell kan du bo i standard hotellrom eller i suiter med to soverom og kjøkken. Sistnevnte er perfekt for familieferien, og du får svært gode priser for ukesopphold i sommer.

QR_Norefjell_RM_suite_1

Book hotellrom på Quality Spa & Resort Norefjell her.