Du får 2 retter for 250 kroner på noen av Oslos mest eksklusive spisesteder under restaurantfestivalen i Oslo. Book allerede nå! Foto: Bookatable

Stor restaurantfestival i Oslo: Få spesialtilbud på over 40 luksusrestauranter

Stjernekokker byr på en smak av Oslo mellom 8. og 28. februar!

Er du Oslo-borger, eller planlegger en weekendtur til hovedstaden mellom 8. og 28. februar? Da har vi en gladnyhet. Oslo restaurantfestival gir deg nemlig anledning til å oppleve Oslos beste restauranter uten å tømme lommeboken. Besøk favorittrestauranten din eller oppdag nye atmosfærer og smakssanser gjennom Bookatable.

Få 2 retter for 250 kroner under restaurantfestivalen. Bestill bord hos Bookatable her.

Du finner drøssevis av restauranter i sentrum av Oslo, på Grünerløkka, Frogner og Tjuvholmen. Her er noen av Oslos populære restauranter, som Bookatable anbefaler:

Obs: Ved bestilling av dette tilbudet gjelder kun en spesialkomponert meny, som må bestilles via Bookatable.

Restaurant Eik

Åpnet i 2003 av den anerkjente kokken Ole Jonny Eikefjord og investor Petter Stordalen. Restaranten serverer eksklusive og innovative retter, og har fått flere utmerkelser, deriblant som «Bib-gourmand» hele 9 ganger i Michelin-guiden. Du får spennende mat til en god pris, og under restaurantfestivalen får du selvsagt en enda bedre spesialpris!

Adresse: Universitetsgate 11, 0163, Oslo

Bar & Grill By ORO

Bar & Grill by Oro drives av Terje Ness, som har Eyvind Hellstrøm som sin tidligere kokkelærer. Her får du servert smakfulle retter inspirert av fransk og italiensk kjøkken. Med nye retter som dukker opp hver dag, har du alltid noe nytt å prøve ut. Restauranten har en herlig atmosfære med retrostil midt i Oslo sentrum.

Adresse: Tordenskiolds gate 6A, 0160, Oslo

Onda Sea

Med nydelig utsikt over Oslofjorden og Aker Brygge, får du enda bedre matopplevelse på restaurant Onda Sea. Restauranten spesialiserer seg på noen av verdens beste råvarer fra havet og fjorder i Norge. I tillegg kan du bestille en av Oslos beste desserter, som valrhona sjokolademousse med pasjonsfrukt og crumble. Det er vanskelig å unngå denne restauranten når du trasker forbi brygga. Fantastisk arkitektur, store vinduer og ikke minst maten er til å skryte av. Om du har lidenskap for god mat og spesiell vin, bør du stikke innom Onda Sea.

Adresse: Onda Sea, Stranden 30, 0250, Oslo

MADU

MADU er det fokus på høykvalitets matlaging. Nordisk mat er restaurantens signatur, hvor klassiske matkonsepter kombineres med kulinariske ideer. Opplev eksplosive matopplevelser og lokale råvarer, slik som røkt hval på Svalbard, reinsdyr fra Røros og Suldalskinke. Maten leveres smakfull og er kunstnerisk lagt opp – du blir ikke skuffet.

Restaurant MADU er en del av hotellet First Hotels Grims Grenka i Oslo, og var med i nominasjonen over Norges beste hotellrestauranter 2015.

Adresse: Nedre Slottsgate 2, 0153, Oslo

Bølgen & Moi Tjuvholmen

slider-img

Bølgen & Moi er kjent for å ha utsøkt kokkekunst og god atmosfære. Denne restaurantperlen har vokst seg til å bli en av Norges mest kjente restauranter,  og et kjært merkenavn for mat-og vinglade. Restaranten tilbyr en gastronomisk opplevelse som gjør at du kommer tilbake igjen og igjen. Kjøkkenet serverer alt fra himmelsk roastbiff til blåskjell med pommes frites. Trendy spisested som pirrer smakssansene!

Adresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo
Listen over alle restaurantene som er med:
Albert Bistro
Amundsen Bryggeri & Spiseri
Asia
BAR Bygdøy Allè Restaurant
BAR Tjuvholmen
BAR Vulkan
Beach Club
Blanche
Bølgen & Moi Briskeby
Bølgen & Moi Tjuvholmen
Brazzeria
Café Christiania
Café Skansen
Café Sorgenfri
Cantina Cortina

Cargo Restaurant
Celsius mat og vinhus
Da Vinci
Den Glade Gris

Eik Annen Etage
HerefordSteak House

Homan Bistro

Jacob Aall Brasserie & Bar Aker Brygge

Jacob Aall Brasserie & Bar Grünerløkka

Jacob Aall Brasserie & Bar Majorstuen

Jarmann GastroPub

KOS KOS/ Cafe Beriut
La Brasserie

Lille Asia

MADU
Mona Lisa Restaurant
Mt. Everest Restaurant
Onda Sea
ORO Restaurant
Restaurant Eik
Restaurant Fjord
Rorbua Aker Brygge
Royal Gastropub

Vognmand Nilsen
Schillers Tapas Bygdøy Allé

Schillers Tapas

Champagneria Solli
Xich Lo

Bookatable – Europas største restaurantbookingnettsted

Bookatable formidler restaurantopplevelsene du elsker. Deres målsetting er å gjøre det å spise ute bedre enn noen gang!

Som Europas største restaurantbookingnettsted – de opererer på 9 ulike språk på tvers av 19 land – sørger Bookatable for at det er både raskt og enkelt for deg å foreta gratis, online restaurantreservasjoner – hele døgnet, med umiddelbar bekreftelse på e-post.

Bookatable er det soleklare valget for over 10,000 restauranter i 23 land og leverer over en million gjester (og vokser stadig) til restauranter og restaurantkjeder verden over, hver måned.

Med Bookatable kan du søke på restauranter basert på beliggenhet, type mat og prisnivå. Vil du la deg inspirere? Ved å bruke deres interaktive kart finner du med få klikk de mest populære restaurantene innenfor ethvert område. Enklere kan det ikke gjøres. Sjekk ut Bookatable her.