Foto: Nordic Choice Hotels

Stordalen-hotell er Europas beste

At Six til topps i kåring av Europas beste hotell og restaurant.

Petter Stordalens nye hotellsatsing At Six kan allerede smykke seg med tittelen Europas beste hotell og beste restaurant. Hotellet i Stockholm stakk av med seieren under International Property Awards i Italia i helgen. Designgallaen ble avholdt på 5-stjerners hotellet Hotel Caruso i Ravello.

Vil du oppleve Europas beste hotell og restaurant i Stockholm?Velg dato og bestill hotellet HER!

At Six åpnet dørene i mars 2017, og er et av Stockholms største hotellprosjekter sammen med søskenhotellet Hobo. Begge hotellene er under Stordalens Nordic Choice Hotels, som totalt består av 190 hoteller i Norden.


At Six: Design møter kunst

At Six en hyllest til Stockholms nye møtepunkt og elegante møtested, Brunkebergstorg 6. Et livsstilshotell med flere barer og restauranter– alle drevet i egen regi.

Sammen med det London-baserte designbyrået, Universal Design Studio, har det stilfulle hotellet skapt en unik og tidløs atmosfære.

 

At Six er mer enn et hotell i luksusklassen, og større enn volumet i området. Vår ambisjon er å gi Stockholm noe helt nytt: en opplevelse som er kunst, arkitektur og førsteklasses service, beskriver Jennie Hahmann Håkansson, CEO.

Møblene er en blanding av klassiske modeller i moderne fargevisjoner, klassiske vintage-stykker og samtidens spesialbestilte møbler. I rommene får du blant annet skrivebord i marmor og håndlagede taklamper.

Om du vil oppleve en av de mest hippe og sjarmerende restaurantene i Stockholm, finner du det på Tak. Restauranten ledes nemlig av den svenske stjernekokken, Frida Ronge. Bon appetitt!

Velg dato og bestill hotellet HER!

Signaturdrinken til At Six; XOXO Tokyo. Foto: At Six


At Six

Antall rom: 343 og en presidentsuite med privat takterrasse og skuddsikre panoramavinduer. Ellers er det et eventrom for opptil 1000 gjester, to etasjer med restauranter, barer og lounger. Eget treningsstudio. Gratis wi-fi og gratis frokost.

Adresse: Brunkebergstorg 6

Design: Universal Design Studio, Dawid, Sune Nordgren. Kunstverk fra kunstnere som Julian Opie og Olafur Eliasson

Åpnet: 23.mars 2017

Velg dato og bestill hotellet HER!


Les også:

Dette er Stordalens beste hotelltips

The Thief vinner igjen

Stockholm – Skandinavias beste by?