Norsk hotell er Nord-Europas beste

Det prestisjefulle reisemagasinet Condé Nast Traveller har kåret Stordalens The Thief som det aller beste hotellet i Nord-Europa. 300.000 lesere av det amerikanske reisemagasinet stemte Stordalens hotell til topps i den nye kåringen.

Luksushotellet har tidligere vunnet flere kåringer og er et av Norges dyreste hoteller. I tillegg var The Thief det eneste norske hotellet blant de 150 beste hotellene i verden i «The Gold List 2016» .

 

The Thief

The Thief er utvilsomt et av Oslos mest populære hoteller – og det er ikke en tilfeldighet. Verdenskjente artister som Rihanna og Justin Bieber har valgt å overnatte her. Dette er et av Oslos mest eksklusive hoteller, og som om det ikke var nok – så har hotellet også et av Norges mest eksklusive spa. Nydelig plassert på Tjuvholmen, med et strålende spa og en god restaurant. The Thief er hotellet du tar med deg din utkårede på for å oppleve en spesiell kveld eller natt i Oslo.

Det viktigste for mange når de bor på hotell, er kvaliteten på rommene, og et bedre tilbud enn det The Thief tilbyr, skal du lete lenge etter. Alle hotellrommene er innredet med møbel og dekor fra anerkjente designere som blant annet Antonio Citterio, Tom Dixon og StokkeAustad. I tillegg har rommene detaljer som virkelig setter tonen for en annerledes hotellopplevelse; The Thief-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og eksklusive dundyner fra HØIE. Ved siden av visuelt flotte hotellrom, kan hotellkjeden Nordic Choice (som The Thief da er en del av) også skryte av å ha Norges mest fornøyde kunder når det gjelder sovekomfort.

 

Se hele listen over Nord-Europas beste hoteller her:

Topplisten for Nord-Europa i kåringen Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards

1. The Thief, Oslo 95.76

2. Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten, Hamburg 95.71
3. Hotel Dukes’ Palace, Brugge 95.46

4. Hotel d’Angleterre, Copenhagen 95.19

5. Hotel Adlon Kempinski Berlin 92.77

6. Le Méridien Grand Hotel, Nuremberg 89.47

7. Hilton Reykjavík Nordica, Island 88.63

8. Hotel Amigo, Brussel 88.41

9. Grand Hôtel, Stockholm 87.81

10. Ion Luxury Adventure Hotel, Selfoss, Island 87.14

11. Hotel Kämp (Luxury Collection), Helsinki 86.31

12. Hótel Búđir, Snæfellsnes, Island 83.67