Svensk hotellkjede med nok en prestisjetung pris

Scandic Hotels ble i desember 2013 tildelt Svenska Företagspriset, en pris som årlig tildeles svenske virksomheter i Tyskland. Prisen deles av ut av den svenske ambassaden, det svenske handelskammeret og Business Sweden.  Scandic vant prisen for sin hotellvirksomhet i storbyene Berlin og Hamburg.

Scandic Hotels åpnet i 2010 Scandic Postdamer Platz i Berlin og to år senere åpnet Scandic Hamburg Emporio i Hamburg. Begge hotellene er miljøsertifiserte, og er utviklet med tanke på tilgjengelighet for funksjonshemmede, med smarte og unike løsninger og med nordisk design i fokus. Med sine respektive 565 og 325 rom er de tyske hotellene to av konsernets absolutte flaggskip.

Husk at du kan søke etter billige flyturer i vårt reisesøk her.

Sterk konkurranse

Scandic vant prisen i sterk konkurranse med andre svenske selskaper som driver forretningsvirksomhet i Tyskland. Scandic Hotels utmerket seg spesielt ved at de løfter frem skandinaviske egenskaper som kreativitet, helse og bærekraft på det tyske markedet.

Hotellkjeden har også en lang sjekkliste for tilgjengelighet som har helt fra starten vært førende for arbeidet på hotellene i Tyskland. Scandics filosofi er «design for alle» hvor tilgjengelighet for funksjonshemmede er elegant integrert i det skandinaviske interiøret. Mange av de innovative løsningene for økt tilgjengelighet er usynlige for det utrente øye, men bidrar til økt trivsel for alle hotellets gjester.

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Hotellet har en tydelig skandinavisk stil som tilfører Berlins travle Potsdamer Platz en avslappende, skandinavisk atmosfære. Det moderne området har et stort utvalg av butikker, restauranter og underholdning. Det er også et område med historisk sus: Berlin-hotellet vårt ligger ved den tidligere Berlinmuren, i nærheten av Brandenburger Tor, Holocaust Memorial og det tyske parlamentet.

Se en nærmere titt på hotellet her

Scandic Hamburg Emporio

Butikker og underholdning er rett utenfor døren når du bor på dette bærekraftige skandinaviske hotellet i sentrale Hamburg. Det er over 2300 broer i Hamburg og byens kjærlighet for vann er best sett fra båtturer rundt i byen. Ikke gå glipp av en tur på elven Elbe for et helt nytt perspektiv av Hamburg. Du kan også utforske Hamburgs varehusdistrikt med museer og den populære Miniatur-Wunderland, eller kanskje du tør å besøke Hamburg Dungeon.

Du finner Scandic Hamburg Emporio her – sjekk priser og tilgjengelighet

http://www.scandichotels.no/Hotels/Tyskland/Hamburg/Hamburg/#.Urg_NfTuJ8E