Sydenreise i fellesferien til 3500 kroner

Ferie i Sør-Europa kan være billigere enn i Norge, selv i juli.

Når vi sjekker prisene for charterferier i juli finner vi ut at man må ut med minst 3.500 kroner for en uke pr. person hvis man bestiller nå. Så umiddelbart skulle  man ikke tro at å dra til Syden er den billigste ferieløsningen, men det kan faktisk godt hende likevel.

Det er jo mye billigere å leve i land som Tyrkia, Bulgaria, Hellas og Egypt. Ofte vil prisene ligge på under halvparten av hva de gjør i Norge. Har du mulighet for å reise på en to ukers ferie blir hver dag dessuten billigere fordi prisen på flybilletten kan fordeles på dobbelt så mange dager. Og hvis du i tillegg velger et opphold med All Inclusive  kan det sagtens vise seg at en ferie i skyggen av palmene blir billigere enn i Norge.

– Med litt kreativitet og god ferieplanlegging blir mulighetene ofte større enn forventet, sier Ole Stouby fra Reisesøkemotoren travelmarket.no.

– En annen mulighet er å finne en billig flybillett og bestille hotell separat. Det gir større frihet hva reisedatoer og varighet angår.

Knallpriser i fellesferien

Vi har funnet noen eksempler på attraktive charterreiser (fly og 7 hotellnetter) med avreise i årets dyreste chartermåned, juli:

Tyrkia, Alanya:  4* hotell med Ving fra 3.495,-

alanya

Bulgaria, Golden Sands: 3* hotell med Ving fra 4.295,-

golden-sands

 

Hellas, Kefallonia: 2* hotell med Apollo fra 4.248,-

hellas

Egypt, Sharm el Sheikh: 3* hotell med AmiSol fra 4.795,-

Untitled-2

 Du kan søke etter billige charterferier selv her.