The Orange Feeling kommer til Norge

Imponerende nordisk program på årets Roskilde Road Trip i Oslo og Bergen.

Roskilde har startet nedtellingen og vi er klare, er du?

Hittil er det rundt 200 artister som Roskilde har på programmet denne sommeren, og da snakker vi Kvelertak, Slipknot, Animal Collective, Kreator, Queen of the Stone Age, Goat, Dråpe og mange andre. Ennå ikke bestilt årets opplevelse?

Skaff deg billett her nå!

På Road Trip- plakaten

Nå er det ikke lenge til danskenes store musikkfestival varmer opp i Norge. Under navnet «Roskilde Road Trip» kommer danskenes ikoniske musikk- og kulturfestival til Oslo og Bergen, og du er invitert.

Det er bare å rydde plass i kalenderen og holde av lørdag 13. april når selveste Kapre Diem åpner Roskilde Road Trip på MESH i Oslo. I tillegg til Karpe Diem pryder Roskilde-aktuelle Lemâitre og Eik konsertplakaten torsdag 18. april, samt danske Schultz And Forever og Baby In Vain på lørdag 20.april.

 

Også Bergen får finfint besøk når Dråpe gjør åpningskonserten lørdag. 13 april på Roskilde Road Trips tilholdssted, Østre. Videre spiller danske Schultz And Forever og Baby In Vain fredag 19.april, og svenske Comparde og vår egen Roskilde-klare Binärpilot dukker opp for en storveis avslutning lørdag 20.april.

Og det beste av alt- det er gratis!

Bestill årets opplevelse her

Mer enn bare musikk

Roskilde Road Trip, 13. -20. april, byr på en rekke aktiviteter og gir deg en enestående mulighet til å delta og bidra til å skape din egen festivalfølelse. Det arrangeres nemlig workshops og debatter, det blir mulighet for å jobbe med kjente kunstnere, utvikle egne ideer, og ikke minst ha det gøy.

Hva med å designe din egen festivalbolig sammen med Thomas Dambo? Vinneren får boligen bygget, så den står klar til innflytting på Roskilde Festival i sommer.

På kveldene blir det altså konserter med up-and-coming artister fra Norge og Danmark og det blir DJ-sets som får beina til å kollapse, heter det i en pressemelding fra arrangøren.

Dette er bare en liten forsmak av Roskildes unike festivalliv, som varer fra 29.juni til 7. juli.

Har du ikke rukket å kjøpe billett til Roskilde?

Bestill årets opplevelse her
Søk etter gode flypriser her