Foto: Hotels.com

The Thief vinner igjen

Her vil redaktørene til det prestisjefulle reisemagasinet, Condé Nast Traveller, overnatte.

Hvert år plukker redaktørene til det amerikanske reisemagasinet Condé Nast Traveler ut sine favoritthoteller i verden. For andre år på rad kaprer Stordalens hotell plass på «The Gold List 2017 – our favorite hotels in the world».

Kåringen er fordelt på over seks kontinenter og 46 land, men det er kun The Thief som stakk av med seieren i Norge. Luksushotellet ble i tillegg kåret til det aller beste i Nord-Europa av 300 000 lesere av samme reisemagasin.

 

Oslos mest eksklusive hotell

THE THIEF, Oslo, Hotellinngang - kveld/natt

The Thief er utvilsomt ett av Oslos mest populære hoteller – og det er ikke en tilfeldighet. Verdenskjente artister som Rihanna og Justin Bieber har valgt å overnatte her. Dette er et av Oslos mest eksklusive hoteller, og som om det ikke var nok – så har hotellet også et av Norges mest eksklusive spa. Nydelig plassert på Tjuvholmen, med et strålende spa og en god restaurant. The Thief er hotellet du tar med deg din utkårede på for å oppleve en spesiell kveld eller natt i Oslo.

Det viktigste for mange når de bor på hotell, er kvaliteten på rommene, og et bedre tilbud enn det The Thief tilbyr, skal du lete lenge etter. Alle hotellrommene er innredet med møbel og dekor fra anerkjente designere som blant annet Antonio Citterio, Tom Dixon og StokkeAustad. I tillegg har rommene detaljer som virkelig setter tonen for en annerledes hotellopplevelse; The Thief-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og eksklusive dundyner fra HØIE. Ved siden av visuelt flotte hotellrom, kan hotellkjeden Nordic Choice (som The Thief da er en del av) også skryte av å ha Norges mest fornøyde kunder når det gjelder sovekomfort.

 

Se hele listen over Nord-Europas beste hoteller her:

Topplisten for Nord-Europa i kåringen Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2016

1. The Thief, Oslo 95.76

2. Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten, Hamburg 95.71
3. Hotel Dukes’ Palace, Brugge 95.46

4. Hotel d’Angleterre, Copenhagen 95.19

5. Hotel Adlon Kempinski Berlin 92.77

6. Le Méridien Grand Hotel, Nuremberg 89.47

7. Hilton Reykjavík Nordica, Island 88.63

8. Hotel Amigo, Brussel 88.41

9. Grand Hôtel, Stockholm 87.81

10. Ion Luxury Adventure Hotel, Selfoss, Island 87.14

11. Hotel Kämp (Luxury Collection), Helsinki 86.31

12. Hótel Búđir, Snæfellsnes, Island 83.67

 

Se hele listen over «The Gold List 2017 – our favorite hotels in the world» her.

 

Les også:

Hit vil vi reise i 2017

banner_600x150_no