Til Legoland i sommer?

Her finner du hotell, transport og tips til andre attraksjoner på Jylland, i Danmark og Europa forøvrig.

For norske barn er det nærmest en obligatorisk del av barndommen, det å få besøkt Legoland, og tusenvis tar turen hvert år.

Derfor er det heller ingen grunn til å vente til siste sekund med å bestille din ferie til nabolandet. Bestiller du nå får du akkurat det du vil ha.

Klikk her for å se ledige hoteller i Legoland, Billund og nærområdet

Flere drømmeferier for barn? Klikk her for å se!  

Attraksjoner for hele familien
Legoland er Danmark og kanskje også Nordens mest kjente fornøyelsespark for barnefamilier, og alle barns drøm.

Her finner du attraksjoner, fart og moro for hele familien i tillegg til byggverk bygget av hele 60 millioner legoklosser. Men det er ikke bare Legoland som frister små og store turister til å avlegge Jylland et besøk hvert år.

 

Vann, løver og shopping
Rett i nærheten finner du også badelandet Lalandia Aquadome (se hotell under) som det også er mulig å besøke  kun for en dag selv om man ikke bor på stedet.

Givskud zoo som kan skryte av mer enn 40 løver i tillegg til sebraer, flodhester, giraffer, antiloper m.m. ligger kun 25 km unna.

Er du på jakt etter å shoppe noe annet enn lego bør du ta turen til byen Vejle (30 km). Her finner du et stort utvalg av butikker, restauranter og kafeer, samt gågater og vakre torg som gjør dette til et paradis for shoppeglade.

 

Hoteller:

Hotel Legoland
Om man velger å bo på selve Hotell Legoland kan barna oppleve livet som ekte prinsesser og pirater på de flotte rommene innredet i forskjellige temaer.

I hotellets restaurant finnes en egen barnebuffet med alt de minste kan drømme om å spise, samt lekerom hvor de kan utfolde seg på når magene er fylt opp. A la Carte eller voksenbuffet er alternativet til de voksne.

Hotellet har egen inngang til Legoland så nærmere den berømte fornøyelsesparken kan man nesten ikke bo.

Klikk her for å sjekke ledige rom

 

Hotell Propellen
For de litt større barna passer det kanskje bedre med Hotell Propellen, som kan friste med førsteklasses restauranter, bar, svømmebasseng m/barnedel, boblebad og badstu.

Bordtennis, biljard og dart for den som er lysten på litt mer action samt lekerom inne og lekeplass ute for de mindre barna.

 Klikk her for å sjekke ledige rom 

 

 

Kroen Kryb-i-Ly
Ønsker du å bo på en ekte, dansk kro er valget enkelt. Kun en halv times biltur unna finner du den sjarmerende storkroen Kryb-i-Ly, som etter en brann har blitt totalrenovert og satt i stand for å møte dagens krav til komfort.

Kroen har et fransk/dansk kjøkken, 3-retter med dans på lørdager samt svømmebasseng.

Klikk her for å sjekke ledige rom 

 

Flere hoteller?

Legg inn aktuell reisedato og se alle hoteller nær Legoland som har ledige rom og feriehus.

Klikk her for full oversikt 

 

Lalandia i Billund
Et annet godt alternativ for overnatting er Lalandia i Billund, byen hvor Legoland også ligger. Det er ca 15-20 minutters spasertur mellom de to og velger man å bo på Lalandia har man i tillegg til Legoland og badelandet også tilgang til lekelandet Monky Tonk Land.

Lalandia er  Skandinavias største badeland med innendørs sandstrand, vannsklier, sol og svajende palmer hele året.

Akvarium med tropiske fisker, skøytebane, skibakke, bowling, håndball, fotball, tennis, innendørs minigolf og fitness-senter er andre attraksjoner badelandet kan friste med. Her kan det altså lønne seg å sette av noen ekstra feriedager.

Klikk her for å sjekke ledige rom/feriehus 

 

Flere drømmesteder i Europa
Har du lyst til å ta med barna til andre drømmedestinasjoner i Europa? Tivoli i København, Disneyland i Paris, Gardaland eller Hansa park i Tyskland?

Klikk her for flere forslag til barnas drømmeferie!  

 

Transport:

Ferje

Klikk her for å se ledige plasser på ferjene

Fly

Klikk her for å booke fly + hotell til Billund