To utrolige opplevelser sommeren 2014

Denne sommeren kan du oppleve humor, musikk og kultur i to mindre norske byer. 

Gjøvik, Toten og sommershow

Det mest populære sommershowet, eller sommerrevy, de siste årene i Norge har vært Urbane Totninger på Melkefabrikken på Kaåå. Østre Toten. I 2013 var showet med blant annet Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby og Jon Anders Narum. Hele syv år har showet blitt spilt, og suksessen er nå så stor at man må være tidlig ute for å skaffe seg billetter.

Her finner du showets hjemmesider

Her bør du bo: Quality Hotel Strand Gjøvik

Her bør du spise: Gamletorvet Spiseri

Her bør du også vurdere å spise: Lasse Liten

Gjøvik og Toten har mye å by på når det gjelder kultur og har ganske tettpakkede programmer med lokale og nasjonale artister og annet på sommeren. På Gjøvik har man også et veldig fint hotell samt noen svært gode spisesteder.

Grimstad og Pink Floyd

I sommer kan du oppleve en relativt unik kulturopplevelse i Grimstad. A Tribute to Pink Floyd har vært en stor suksess på sørlandet i flere år, og settes nå opp i en enda større utgave i unike Fjæreheia, en scene som det ikke finnes maken til i Norge. Regissør Bentein Baardson har hjulpet til og det spektakulære showet som allerede har fått terningkast 6 får en enda større versjon i noen få oppsetninger denne sommeren. Unike 3D-videobilder, en fantastisk musikk og en helt spesiell stemning vil garanteres.

Her finner du billetter

Her bør du bo: Rica Hotel Grimstad

Her bør du spise lunsj: Smag og Behag

Her bør du gå ut på kvelden: Apotekergaarden

Grimstad som sommerby er en stor opplevelse med en havn som syder av liv og en gågate med flere fine bakerier, fine muligheter for en hyggelig handel og en legende innenfor pølser: Notto’s.

Hotellet midt i byen er klassisk sørlandsidyll, og for den øltørste har Apotekergaarden et helt utrolig utvalg av Nøgne Ø.

Vi vil gjerne skrive om flere kulturopplevelser i mindre norske byer. Bruk kommentarfeltet, eller tips oss på paal.nisja@nettavisen.no