Tre svenske vinterperler du vil elske

Her kan du nyte den siste rest av vinteren over grensa.

Annonsørinnhold i samarbeid med Visit Sweden.

 

Glem Åre og Sälen. I området øst for Trøndelag skjuler det seg flere svenske vinterperler som skal skilte med både mindre trengsel og opplevelser hel utenom det vanlige. Kanskje det er nettopp til et av disse stedene, anbefalt av Visit Sweden, at du skal tilbringe årets påskeferie?

Vemdalen

Vemdalen kan by på fire skidestinasjoner i ett. Her finnes flere nye skitrekk og stolheis, og du kan få kulinariske opplevelser utenom det vanlige. På resturantene får du lokalprodusert mat, og du kan handle godsaker både på gårdsmeieriet og stenovnsbakeriet.

I brefallet Fettjåfallet kan den eventyrlystne oppleve isklatring. En mer passende aktivitet for hele familien kan være isfiske hvor du blir guidet til hvor både ørreten og abboren holder til under isen.

Her bor du godt i Vemdalen:

Klövsjöfjäll

6759678_34_z (1)


Vemdalsskalet Högfjälls Apartments

8834218

 

Hovde Hotell

15414669

Lofsdalen

Lofsdalen er en koselig og familievennlig skidestinasjon med bakker både for nybegynnere og og mer avanserte skiståere. Velg om du vil kjøre i skogen eller fra fjelltoppen Hovärken.

Opplev en annerledes skitur med beltevogn opp sørsiden av Lofsdalssjön, eller nyt lokale delikatesser i Uppvallens fäbod – en tømmerhytte fra 1800-tallet.

Her bor du godt i Lofsdalen:

Pernilla Wiberg Hotel

3738295_21_z

 

 Funäsfjällen

Den ultimate skidestinasjonen byr på familievennlige skitrekk, fantastiske off piste-muligheter og 300 kilomteter med preparerte spor for deg som elsker langrenn.

På den kulinariske siden bør du besøke restauranten Tusen – et arkitektonisk mesterverk som ligger på en fjelltopp. Hit kommer du deg på ski eller med scooter, og en lang skitur hit gjør selvsagt at fjelldelikatessene smaker ekstra godt.

Ved skiarenaen finnes det en egen igloby med iskunst, isbar og muligheter for overnatting. Dersom du heller vil bo i varme omgivelser kan vi anbefale disse overnattingsstedene:

Eriksgårdens Fjällhotell

4551521_33_z

 

 

Funäs Ski Lodge

8461059_14_z

 

Hotell Funäsdalen

9202696_45_z

 

Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil

 

Følg oss på Instagram og Facebook !