Trendy, Chic, sommer i Barcelona!

Mat, strender, arkitektur, et deilig klima og en hedonistisk ung befolkning gjør Barcelona til den perfekte weekenddestinasjon. Det finnes snart et stilig boutique hotell på hvert gatehjørnet her og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange designinteresserte reisende kommer hit. En av våre absolutte favoritter i Barcelona er Gaudi inspirerte Hotell Omm som ligger rett rundt hjørnet fra arkitektens ikoniske verk La Pedrera.

Hotell Omm er som navnet tilsier et designmesterverk som tilbyr en vakker balanse mellom luft, lys og møbler og målet er å skape en unik Zen atmosfære. Hotellets fasade av små rektangulære seksjoner minner om sidene i en bok, hvor hver side skjuler balkonger og vinduer i værelsene. Lobby, bar og restaurant flyter sømløst sammen i et stort rom, men likevel adskilt gjennom ulike takhøyder. Store lenestoler står rundt den flytende peisen i loungen og hver kveld fylles de opp av lokale Eixample beboere.

 

Omm_Hotell_Barcelona

Husets restaurant Moo har en Michelin stjerne og serverer middelhavsmat med matchende vin. Rommene her er veldig kontemporære, men beholder varmen gjennom sine trevegger og bruken av jordfarger. Men det aller beste med hotellet er kanskje baren og bassenget på taket med fantastisk utsikt over Barcelonas skyline, deilige margaritas og live musikk.

Sjekk priser og tilgjengelighet her eller finn flere hotellperler på OneLoveHotels.com 

Rommene

Omm tilbyr 91 rom i chic minimalistisk stil. Det finnes mange ulike kategorier av rom, men alle har samme stil med åpne løsninger og mye lys. Motoriserte persienner hjelper deg å kontrollere sollyset og den lekre sengerammen vår stod på håndvevde mosegrønne og oransje tepper. I sengen sover du godt under sengetøy av egyptisk bomull. Det er mye Skandinavia i designet på hotell Omm og det er spesielt tydelig i den lyse eikeparketten og stolene i kryssfiner.

Rommene som ligger ut mot Paseo de Gracia har den beste utsikten, men vi anbefaler superior rommene som ligger inn mot bakgården med egen privat terrasse. Rommene på hotell Omm kommer med gratis wifi, designer badeprodukter, plasma tv, cd spiller og hotellets egen skive med chill out musikk.

hotell_omm_barcelona_dobbeltrom

Mat og drikke 

Hotellet egen restaurant Roca Moo har stjerne i Michelin og styres av stjernekokken Juan Pretel Roca Moo. Restauranten ligger i et seksten meter bredt romm med taklamper som reflekterer lyset som kommer fra utsiden og skaper en magisk atmosfære. På kvelden skaper spotter i taket den samme effekten, men det blir en noe mer intim følelse. Moo serverer Katalansk mat med kreativ touch. Porsjonene er små og oppfordrer til miksing av ulike retter og deling på bordet. Vinlisten har over 600 ulike viner og de fleste vil finne sine favoritter her.

Hvis du ser etter noe mindre formelt serverer Roca Bar innovativ street food og tapas. Vi elsket frokostbuffen her med ferske bakevarer, ulike oster, frisk frukt og ferskpresset juice. I gå glipp av gulrotkaken med valnøtter og kanel hvis du klarer å sikre deg et eksemplar. Hvis du er en sushi fan som vi er vil du elske sushibaren på takterrassen som drives av restaurant El Japones av Tragaluz. Laks og tunfisk maki, California rolls, Sashimi og Ceviche er noen av spesialitetene her. Selv når vi hadde bestilt bord andre steder startet vi gjerne kvelden her med en drink og noen biter sushi.

hotell_omm_barcelona_restaurant

Spa

Omm’s elegante spa Spaciomm er stedet å være hvis du ønsker å slappe av. Komplekset har tyrkisk hammam, steam rom, åtte behandlingsrom og et lekkert innendørs basseng med utsikt mot hagen. Spabehandlinger inkluderer aromaterapi, Shiatsu, Ayurvedic og thaimassasje. Det finnes også en frisør og et pilatesstudio her.

hotell_omm_barcelona_spa

Severdigheter

Hotellet ligger perfekt plassert i distriktet Eixample og byen beste shoppinggate Passei de Gracia er rett rundt hjørnet. Gaudi’s mesterverk La Pedrera og Casa Batllo er en fem minutters gåtur fra hotellet og La Rambla og Placa Catalunya tar cirka et kvarter. Alternativt tar du bare metroen to stopp. Skal du til stranden er det 10 minutter i en taxi og skal du dit må du spise på Barcelonas stiligste strandrestaurant Pez Vela som drives av samme selskap som eier hotell Omm. Glimrende mat og herlig stemning!

Terraza_del_Hotel_Omm_03_Olga_Planas

Du kan booke hotellet her eller finn de beste prisene på alle hoteller i Barcelona her

OneLoveHotels har personlige anbefalinger av verdens beste hoteller. Få inspirasjon til din drømmeferie, besøk oss på OneLoveHotels.com 

Ønsker du verdens beste hoteller rett i din newsfeed? Følg oss på facebook