Usikker, norsk sommer – nå booker vi Syden

Nå koster Syden under halvparten av prisen.

På dager med snø og regn, når det er vår og vi egentlig forventer oss litt mer sol og varme, påminnes vi om hvor usikker den norske sommeren er. Hos reisebyråene bekreftes dette i form av en massiv pågang fra nordmenn som vil sikre seg en eller to uker med sol og bad i løpet av sommeren.

De lureste booker seg en tur allerede nå før fellesferien, hvor du kan få en uke i Syden til kun 2500,- per pers, og en brøkdel av hva du må betale i juli. I tillegg kan jo det være ekstra smart, om man er opptatt av å få på plass brunfargen så tidligsom mulig.

Her er noen eksempler på restplasser til Syden, som du kan gjøre kupp på nå.

 

Philippion, Kos, Hellas

Phillipon i Kos by er et fint leilighetshotell nær strand, uteliv og shopping. Hotellet er populært på grunn av sin sentrale beliggenhet, sitt fine bassengområde og det hyggelige personalet. Vil du nyte litt ekstra kan du bestille en leilighet med havgløtt fra balkongen.

Pris for fly og hotell for 2 voksne i 1 uke, med avreise fredag 19. mai: 7396,- Her booker du oppholdet!

 

Evdokia, Naxos

Familieeide Evdokia ligger fint til ved den rolige Plaka-stranden. Med bare 27 leiligheter får man fort nye ferievenner her.

Pris for fly og hotell for 2 voksne i 1 uke, med avreise lørdag 20. mai: 5796,- Her booker du oppholdet!

 

Sappho, Parga, Hellas

Hyggelig boutique hotell med kun ti leiligheter og et frodig bassengområde. Gangavstand til Valtosstranden. Apollo Mondo Duo – hotellet for bare dere to.

Pris for fly og hotell for 2 voksne i 1 uke, med avreise mandag 15. mai: 5196,- Her booker du oppholdet!

 

Hotel Sun Palace Albir, Albir, Alicante, Spania

Dere bor i den flotte feriebyen Albir, som ligger langs Costa Blanca-kysten i provinsen Alicante. Albir er kjent som en ren, moderne og avslappet badeby med ekte og autentisk middelhavssjarm. Her kan man nyte milevis av skjønne sandstrender, hyggelige gater, naturskjønne planter, hvitkalkede hus, og ikke minst regionens lekre kjøkken. Albir ligger tett på andre spennende byer som Benidorm, L’Alfàs del Pí, Denia, Villajoyosa, Alcoy. Lei eventuelt en bil på hotellet og ta en dagstur langs kystens vakre perler.

Pris pr. pers for fly og hotell i 1 uke (når 2 reiser sammen), med avreise  tir. 30 mai: 3889,-  Her booker du oppholdet!

 

 

Mainare Playa, Fuengirola, Costa del Sol

 

Du bor i fantastiske Fuengirola, som er juvelen av Costa del Sol. Fuengirola er kantet med en lang sandstrand på 8 km. I tillegg til de vakre strendene som omgir området, kan du ta en spasertur på den vakre boulevarden Paseo Maritimo og nyte den livlige kveldsatmosfæren fra et mangfold av barer og restauranter.

Pris pr. pers for fly og hotell i 1 uke (når 2 reiser sammen), med avreise torsdag 8. juni: 4899,- Her booker du oppholdet!

 

Hotel Caprici Verd, Costa de Barcelona, Spania (m/helpensjon!)

 

Du ønskes velkommen av den friske middelhavsluften på dette 4-stjerners hotellet, beliggende kun noen minutters gange fra stranden. Hotellet ligger akkurat utenfor Santa Susannas sentrum, i begynnelsen av strandboulevarden, og inntil Santa Susannas togstasjon som gir deg utmerkede muligheter til å dra på dagsutfukter i området.

Pris for fly og hotell pr. pers. i 1 uke (når 2 reiser sammen), med avreise lørdag 3. juni: 4399,- Her booker du oppholdet!

Se flere reisemål og datoer på Apollo sine restplass-sider her!

Se flere spennende reisetilbud hos Travelbird her! 

 

Eller nyt vårvarmen med en weekendtur!

Amsterdam, Berlin eller Barcelona – nå er det salg hos Norwegian, og du kan sikre deg flybilletter fra kr 299,- en vei! Og det er jo nå du må slå til, for hele vinteren har vi ventet på sol og sommer, og da gjelder det å gjøre litt mer ut av det enn å bare ta en sydentur i juli.

Det er varmere i Europa enn her, uansett hvor du drar i sørlig retning, så hiv deg rundt og book en billig weekend full av opplevelse, inntrykk og minner i dag!

Bare i København er det spådd sol og 15 grader (i skyggen) hele helgen (inkludert mandag).

Her er våre tips til trendy byer/favoritter samt fly- + hotellvalg.

 

København

Deilige København lokker førstkommende helg med knallvær, tivoli, danske designvarer, gode restauranter, rimelig øl og god stemning. Sett deg på takterrassen på Illum med et glass hvitvin, shop i gatene rundt Runde Tårn, samt på Vesterbro, ta en øl i nyhavn, en stroll i Kongens have, nyt en bedre middag på en av restaurantene i Kødbyen eller slå deg løs i Tivoli.

Fly ned for 599,- (lør. 13. mai)
Fly hjem for 836,- (tir. 16. mai)

Bestill fly med norwegian her!

Obs: Vi fant faktisk enda billigere fly her!!!

 

Sentralt og rimelig:

 

Urban House Copenhagen by MEININGER, København

 

Luksusvalget (tilbud nå!):

 

Hotel Danmark, Copenhagen, Superior dobbeltrom/tomannsrom, Gjesterom

Hotel Danmark, København

 

 

Amsterdam

 

 

En av Europas hyggeligste byer, med utrolig mange gode restauranter, flotte parker, bra shopping, Van Gogh- museet og kanalene. Les mer om Amsterdam og få tips til hemmelige perler her!

Fly ned for 399 (tir. 6 juni)
Fly hjem for 412,- (fre. 9 juni)

Bestill fly med norwegian her!

Obs: Vi fant faktisk enda billigere fly her!!!

 

Kult/rimelig/smart hotellvalg:

 

 

The Student Hotel Asterdam City, i Amsterdam

 

 

Luksushotellet (…på tilbud nå!):

 

NH Collection Amsterdam Doelen, Amsterdam

 

NH Collection Amsterdam Doelen, i Amsterdam

 

Se også hoteller på salg i Amsterdam nå!

 

 

Barcelona

 

 

Barcelona er ja takk begge deler (…eller ja takk til alt!), for her finner du både storby og strand på et og samme sted, inkludert shopping, tapas og sangeria, spennende museer, Gaudi parken, dyrepark, taubane. Stranden ligger der hvit og bred, med utallige strandbarer og restauranter som Barcelonas fotballkjendiser også gjester og kaster glans over. Barcelona har med andre ord alt!

For flere Barcelona-tips må du lese saken: Barcelona på budsjett og luksus

 

Fly ned for 599,- (man. 12. juni)
Fly hjem for 583,- (fre. 16. juni)

Bestill fly med norwegian her!

Obs: Vi fant faktisk enda billigere fly her!!!

 

Beste «value for money»- hotellvalg:

 

Sercotel Amister Art Hotel, Barcelona

 

Sercotel Amister Art Hotel, i Barcelona

 

Luksusvalget …på tibud nå!):

 

Grand Hotel Central, Barcelona

 

Grand Hotel Central, i Barcelona

 

Se også flere hoteller på salg i Barcelona nå!

 

 

Berlin

 

 

Berlin har som Barcelona masse spennende å by på (Dyrepark, museer, shopping og et rikt restauranttilbud), og det er også en stor storby, men samtidig er byen noe helt annet. Øst fremfor vest, øl fremfor sangria, Fritz-cola og pølser, 2. verdenskrig og historien med Check point Charlie, Berlinmuren og Brandenburger Tor, store markeder, og en helt annen type shopping. Vi digger det!

Fly ned for 299,- (tor. 1. juni)
Fly hjem for 487,- (søn. 4. juni)

Bestill fly med norwegian her!

Obs: Vi fant ikke billigere flybilletter!!!

 

Hotellet du vil bo på, og har råd til:

 

Das Stue, Berlin, Suite (Stue), Gjesterom

 

Das Stue, i Berlin

 

Et rimeligere, überkult hotellvalg:

 

25hours Hotel Bikini Berlin, Berlin, Lobby lounge

 

25 hours Hotel Bikini, i Berlin (Sjekk bildene!)

 

Se også hoteller på salg i Berlin nå!